Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Stresi İddiası: 19 Yaşındaki Melek Kurtuluş Sınav Günü İntihar Etti

etiket YKS Stresi İddiası: 19 Yaşındaki Melek Kurtuluş Sınav Günü İntihar Etti

Muğla’nın Milas ilçesinde bugün düzenlenen sınava girmek için hazırlanan 19 yaşındaki Melek Kurtuluş'u yakınları evinin yanındaki inşaatta asılı buldu. Kurtuluş’un sınav stresine dayanamayıp intihar ettiği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden Yaşar Anter'in haberine göreMuğla'nın Milas ilçesine bağlı Kızılcayıkık Mahallesi'nde yaşayan ve bu sabah YKS sınavlarına girmesi beklenen 19 yaşındaki Melek Kurtuluş, yakınları tarafından asılı olarak bulundu.

İnşaatta bulundu

İnşaatta bulundu

Sınava gitmesi beklenirken ailesinin sabah saatlerinde aradığı ve ardından evinin yanındaki inşaatta asılı halde bulduğu Kurtuluş, ipten indirilerek sağlık ekipleri çağrıldı.

112 acil servis ekipleri Kurtuluş'un yaşamını yitirdiğini saptadı. Genç öğrencinin sınav stresine dayanamadığı iddia edildi.

3 kişinin ifadesi alındı

3 kişinin ifadesi alındı

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıp 3 kişinin ifadesine başvururken, Kurtuluş'un cenazesi otopsi yapılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
596
232
113
24
24
18
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Şu merkezi sınav sisteminden kurtulmak şart.Milyonlarca gencin hayatına 2-3 saatlik bir sınav yön veriyor.O gün moralsiz olsa,stresini kontrol edemese,uyuyam... Devamını Gör

Musty Bal

aile baskısıdır , anası babası önemli deil kızım her türlü yaşanıyor deseydi olmazdı bence ..

Pasif Kullanıcı

Yawrum canım benim :(( EYY ONEDİO'DA İÇERİK HAZIRLAYAN BAZI APTALLAR!!! ŞÖYLE İÇERİKLERE EMOJİ KOYMAYIN!! KAÇ DEFA SÖYLEMEK LAZIM O OLMAYAN BEYNİNİZE GİRMESİ... Devamını Gör