Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Ne Zaman Yapılacak? YKS Sonuç Açıklama Tarihi Belli mi?

YKS Ne Zaman Yapılacak? YKS Sonuç Açıklama Tarihi Belli mi?

ÖSYM, dün akşam saatlerinde yayınlandığı YKS tercih kılavuzu ile birlikte YKS tercihlerini almaya başladı. Milyonlarca öğrencinin katılacağı YKS için tercihler 7 Mart tarihine kadar devam edecek. Sınava hazırlanan öğrenciler, YKS sınav tarihini de araştırıyor. ÖSYM’nin yayınladığı 2022 sınav takvimiyle birlikte YKS için önemli tarihler de belli oldu. Peki, YKS ne zaman yapılacak? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 ÖSYM sınav takvimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversiteye giriş sınavı olan YKS, şimdiden bir birçok öğrencinin merak konusu oldu. YKS başvurularının başlamasıyla birlikte YKS maratonu da hızlandı. Yaklaşık 1.5 milyon öğrencinin katılacağı YKS sınavında bu yıl bazı değişiklikler de uygulanacak. Baraj puanı uygulaması olmayacak. Ayrıca TYT sınavının süresi de uzatılacak. Peki, YKS ne zaman yapılacak?

YKS Ne Zaman Yapılacak?

YKS Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM sınav takvimini açıklandı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacağı belirlendi.

YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM 2022 sınav takvimine göre YKS sonuçları 20 Temmuz 2022’de açıklanacak ve öğrencilerin YKS tercih heyecanı başlayacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın