Görüş Bildir
Haberler
Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmi Fragmanı Yayınlandı! Kin Filmi Konusu Nedir? Kin Oyuncuları Kimlerdir?

Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Filmi Fragmanı Yayınlandı! Kin Filmi Konusu Nedir? Kin Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
13.09.2021 - 22:30

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı Kin filmi çekimleri tamamlandı. Bir Güney Kore filmi olan The Grudge'dan uyarlama olan filmin yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya oturmaktadır. Netfix'te yayınlanacak olan filmin vizyon tarihi belli olurken ilk tanımı da yayınlandı. Peki Kin konusu nedir? Kin filmi oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy ve Duygu Sarışın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kin filmi ilk fragmanı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Kin filmi 8 Ekim'de tüm dünyada Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak. İşte Kin filmine dair tüm detaylar...

KİN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler.

Ertesi sabah, bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

KİN FİLMİ OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan’ın başrollerinde bulunduğu Güney Kore yapımı 'The Grudge'dan uyarlanan ‘Kin’ 8 Ekim’de Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşuyor.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan’ın yanında Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy ve Duygu Sarışın gibi isimler de yer alıyor.

KİN FİLMİ İLK FRAGMANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İsa kübeli

Yılmaz Erdogan varsa benim için çok güzel bir dizi olacak demektir.Heyecanla beklemedeyim.