Görüş Bildir
Haberler
Yılmaz Büyükerşen de Asgari Ücretin Açıklanmasını Beklemedi: Eskişehir'de Belediye Çalışanları En Az 3350 TL Maaş Alacak

etiket Yılmaz Büyükerşen de Asgari Ücretin Açıklanmasını Beklemedi: Eskişehir'de Belediye Çalışanları En Az 3350 TL Maaş Alacak

Ulaş
27.12.2020 - 18:24

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personelinin yılbaşından itibaren alacağı en düşük maaşın 3350 TL olacağını açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Türkiye asgari ücretin ne olacağını merakla bekliyor. Beklenen açıklama yarın yapılacak. Bununla birlikte bazı belediyeler, personellerinin maaşları için yeni rakamları belirledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belirledikleri en düşük ücretin 3100 TL olacağını açıklamıştı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise asgari ücret ile ilgili bugün sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise asgari ücret ile ilgili bugün sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı.

Büyükerşen'in yaptığı açıklamaya göre, yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun Büyükşehir Belediye personelinin alacağı en düşük maaş ocak ayı itibarıyla 3350 TL'den az olmayacak.

Büyükerşen'in asgari ücret paylamışımı şöyle 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
314
142
17
7
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Çiftçi

keşke bu adam şuan 80 değil de daha 60 yaşında olsaydı :(

asch

Demek ki istemek önemliymiş sayın çomar arkadaşlar bakın görün

Resho

Şu son 1,5 yıldır CHP Belediyelerinin yaptıklarını halen inatla görmüyorlar. Yıllardır iktidarda bile olmayan bir partiyi 50 sene öncesiyle vuran bir iktidar... Devamını Gör