Görüş Bildir

etiket Yıllarca Sahip Oldukları Eşyaların Ne İşe Yaradığını Öğrendikten Sonra Aydınlanma Yaşayan 18 Kişi

Haberler
> Yıllarca Sahip Oldukları Eşyaların Ne İşe Yaradığını Öğrendikten Sonra Aydınlanma Yaşayan 18 Kişi

İlk görseldekinin çip olmasından çok korktum...

1. "Arkadaşımın yanında otururken kulağının arkasındaki bu işarete benzeyen şeyi gördüm ve ne işe yaradığına anlam veremedim."

1. "Arkadaşımın yanında otururken kulağının arkasındaki bu işarete benzeyen şeyi gördüm ve ne işe yaradığına anlam veremedim."

Cevap: Tayvan'da akupunktur için kullanılan bir çeşit bant.

2. "Bunu evimizde bulduk ve içinde küçük bıçaklar da var."

2. "Bunu evimizde bulduk ve içinde küçük bıçaklar da var."

Cevap: Süpürgelere sıkışan saçları kesmek ve fırçaları temizlemek için kullanılır.

3. "Fazlasıyla ucuz olan bu tahta şeyin ne işe yaradığını anlayamadım."

3. "Fazlasıyla ucuz olan bu tahta şeyin ne işe yaradığını anlayamadım."

Cevap: Bu bir oyuncak mancınıktır. Kancaya, ortadaki kısma ve aşağıdaki kolun etrafına lastik geçirilerek oynanır.

4. "Açık artırmadan aldığım kutunun içinden çıkan taşınabilir kanca..."

4. "Açık artırmadan aldığım kutunun içinden çıkan taşınabilir kanca..."

Cevap: Büyük yün balyalarının taşınması için kullanılır.

5. "Berlin'de onlarca kez yanından geçtiğim bu şeyin ne işe yaradığını hala çözemedim."

5. "Berlin'de onlarca kez yanından geçtiğim bu şeyin ne işe yaradığını hala çözemedim."

Cevap: Sırasıyla 5 saat, 1 saat, 5 dakika ve 1 dakika olarak zaman dilimini gösteren bir saattir. Fotoğraftaki zaman ise 11:41'dir.

6. "Avuç içinden biraz daha büyük olan ve İspanya ya da Afrika'dan olan bu şeyin ne işe yaradığını bilmiyorum."

6. "Avuç içinden biraz daha büyük olan ve İspanya ya da Afrika'dan olan bu şeyin ne işe yaradığını bilmiyorum."

Cevap: Bu, bakır ya da seramik gibi yumuşak zeminler için kullanılan bir damgadır.

7. "Herhangi bir şekilde ısınmayan, hareket etmeyen veya ses gelmeyen elektrikli ördek...Ancak ne işe yaradığını bilmiyorum."

7. "Herhangi bir şekilde ısınmayan, hareket etmeyen veya ses gelmeyen elektrikli ördek...Ancak ne işe yaradığını bilmiyorum."

Cevap: Çalışması için lambaya bağlanan ve prize takılıp ördeğe dokunduktan sonra ışığın yanmasını sağlayan sensördür.

8. "Arkadaşımın, gölden çıkardığı bu canlının ne olduğunu anlayamadık."

8. "Arkadaşımın, gölden çıkardığı bu canlının ne olduğunu anlayamadık."

Cevap: Bazı su canlılarının dişleri olduğunu biliyoruz. Bunlar da onlardan bir tanesi.

9. "Yılbaşı için bu hediyeyi aldım ancak ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok."

9. "Yılbaşı için bu hediyeyi aldım ancak ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok."

Cevap: Eski zamanlarda topların mermilerini yerleştirirken kullanılan bir çubuktur.

10. "Bunu, üniversitedeki kürsüde buldum."

10. "Bunu, üniversitedeki kürsüde buldum."

Cevap: Bir ucu bilgisayara diğer ucu ise masaya bağlanarak, dizüstü bilgisayarların çalınmasını önleyen cihazdır.

11. "Eski bir kutuda bulduğum bu metal şey..."

11. "Eski bir kutuda bulduğum bu metal şey..."

Cevap: Bu bir tarz patlamalı oyuncaktır. Ağzını hızlıca çektiğinizde patlama sesini duyarsınız.

12. "Bu metalleri plajda buldum ancak ne işe yaradığını bilmiyorum."

12. "Bu metalleri plajda buldum ancak ne işe yaradığını bilmiyorum."

Cevap: Bunlar genellikle ev eşyalarında kullanmayan eski pillerdir.

13. "İçinde delik olan bu tahta kutuyu bit pazarından aldım."

13. "İçinde delik olan bu tahta kutuyu bit pazarından aldım."

Cevap: Uzak Doğu'da yemek yerken kullanılan çubukları koymak için yapılan bir kutudur.

14. "Bunu satın aldığım kişi de ne işe yaradığını bilmiyordu."

14. "Bunu satın aldığım kişi de ne işe yaradığını bilmiyordu."

Cevap: Bu bir mutfak eşya tutacağıdır. Kasenizin yanına iliştirdiğiniz bu eşya sayesinde, yemek yerken kaşığınızı koyabilirsiniz.

15. "Balık mı? Balık yemi mi?"

15. "Balık mı? Balık yemi mi?"

Cevap: Bu, geceleri parlayan ve özellikle kalamarların dikkatini çeken bir kancadır.

16. "Müze çalışanı olarak orada bulduğum bu şeyin ne işe yaradığını bulamadım. Belki de derileri delmek için kullanılıyordur."

16. "Müze çalışanı olarak orada bulduğum bu şeyin ne işe yaradığını bulamadım. Belki de derileri delmek için kullanılıyordur."

Cevap: Bu, eski zamanlarda halı dokumak içim kullanılan bir alettir.

17. "Evin tavanında bulduğum alet..."

17. "Evin tavanında bulduğum alet..."

Cevap: Bitkileri kuruturken pres uygulamak için kullanılan eşyadır.

18. "Bir mağazadan aldığım mutfak setinin içinden içinden çıktı. Yanında elma dilimleyici ve oyacağı vardı."

18. "Bir mağazadan aldığım mutfak setinin içinden içinden çıktı. Yanında elma dilimleyici ve oyacağı vardı."

Cevap: Kovaları açmak  ve kapatmak için kullanılır.

Sizin ne işe yaradığını çözemediğiniz eşyalarınız var mı? Yorumlarda buluşalım...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
49
37
26
23
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
honor

8 devreyi vucudunuzla tamamlayan bir ac kapa anahtari.koctas v.b yerlerde ornekleri var.10 pclerde laptoplarda uygun yere takilarak kullanilir.turkiyede nufu... Devamını Gör

MDeniz

15 numara kalamar yakalamak için kullanılan bir tür iğnedir. İsmi de kalamar zokası dır

Ördekkaç

#8 hakkında biraz daha ayrıntılı bilgisi olan var mı?