Görüş Bildir
Haberler
Yıllara Meydan Okumak İçin Yüz Yogası Yapmayı Öğrenebileceğiniz YouTube Kanalları

Yıllara Meydan Okumak İçin Yüz Yogası Yapmayı Öğrenebileceğiniz YouTube Kanalları

Nurseda Gerek
17.07.2021 - 07:15

Acımasız yıllara meydan okumak için günde sadece birkaç dakika ayırmanın yeterli olduğunu biliyor muydunuz? Güzellik salonlarına ya da cerrahi operasyonlara binlerce lira harcamak yerine, evde kendinize ayıracağınız birkaç dakikayla hayal ettiğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Nasıl diye merak etmeye başladıysanız, o halde evde yüz yogası yapayı öğrenebileceğiniz kanallarla tanışmanız gerekiyor. YouTube üzerinden detaylı ve aşamalı yüz yoga egzersizleri paylaşan birbirinden eğitici videoların sahibi eğitmenler için buyurun içeriğimize! 👇👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüz yogası nedir?

Yüz yogası nedir?

Yaş almaya bağlı olarak zamanla cildin alt tabakasında bulunan, yağ dokusu ve kolajen miktarı azalmaya başlar. Azalmaya başlayan kolajen miktarının yanı sıra yüz kasları gevşer ve cilt üzerinde sarkmalar meydana gelir. Tüm bu etkiler sonrası ise cilt görünümündeki farklılaşma kaçınılmazdır! Yüz yogası tam olarak bu aşama cildinizin ihtiyacını karşılar ve pasifleşen yüz kaslarınızın aktifleşmesine yardımcı olur. Düzenli olarak uygulamanız halindeyse, toparlanmış sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olursunuz.

Düzenli yüz yogasıyla ne gibi değişimler meydana gelir?

Düzenli yüz yogasıyla ne gibi değişimler meydana gelir?
  • Ciltteki kasları çalıştırır ve yüzün toparlanmasına yardımcı olur.

  • Sarkan yanakların toparlanmasına ve daha genç bir görünümün kazanılmasını sağlar.

  • Kırışıklıkları azaltır. 

  • Daha zayıf yanaklara sahip olmanıza yardımcı olur.

  • Kaş arası, alın bölgesi, kaz ayağı gibi yaşlanma belirtilerini azaltır.

  • Şekilli bir çene ve düz bir gıdı görünümünün oluşmasını sağlar.

  • Cilde lifting etkisi yaratır.

İşte yüz yogası sonrası dikkat çekici before/after görünümleri!

İşte yüz yogası sonrası dikkat çekici before/after görünümleri!

Düzenli yüz yogası ile sarkan cildinizi toparlayabilirsiniz.

Düzenli yüz yogası ile sarkan cildinizi toparlayabilirsiniz.

Yüz yogası sayesinde kırışıklıklarınızdan büyük oranda kurtulabilirsiniz.

Yüz yogası sayesinde kırışıklıklarınızdan büyük oranda kurtulabilirsiniz.

Peki, evde hangi kanalları izleyerek yüz yogası yapabilirsiniz? İşte o sorunun cevabı niteliğindeki maddeler! ⬇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yogadayoga Zeynep Şensoy

1. Yogadayoga Zeynep Şensoy

Ülkemizde yüz yogası denince akla ilk gelen isim tabii ki de Yogadayoga'nın kurucusu Zeynep Şensoy. 2014 yılından bu yana yüz yogası üzerine çeşitli eğitimler veren Zeynep Şensoy, Youtube kanalında bilgilendirici içerikleriyle büyük kitlelere sesleniyor! Türkçe bir kanal olması taraftarıysanız, Zeynep Şensoy'un kanalına göz atabilirsiniz.

2. Face Yoga Method

2. Face Yoga Method

Face Yoga Method'un kurucusu Fumiko Takatsu, dünyada tanınan az sayıda yüz yoga eğitmenlerinde biri. İleri yaşına rağmen, genç görünümü ve yüksek enerjisiyle oldukça büyük bir kitleye hitap ediyor. Fumiko Takatsu, Youtube kanalında paylaştığı aşamalı ve detaylı eğitimlerle, yüz yogasına dair bilgilendirici içerikler paylaşıyor. Yüz yogasını ustasından öğrenmek isteyenler ise onun kanalından başka bir kanalı asla izlemiyor.

3. Face Yoga Nihan

3. Face Yoga Nihan

Nihan Büyükaksu'nun kanalı Face Yoga Nihan, çeşitli videoların yer aldığı eğitici kanallardan biri. En iyi yüz yoga tekniklerini, bir Türk uzmandan almak istiyorsanız göz atmanız gereken kanallara Face Yoga Nihan'ı eklemenizi öneririz.

4. Melis Kocal

4. Melis Kocal

Estetisyen ve cilt koçu Melis Kocal, 2017 yılından beri yüz yoga ve egzersizlerine yönelik eğitim vermekte. Daha genç ve sağlıklı bir cilt mottosuyla yola çıkan eğitmen, kendi adını taşıyan YouTube kanalı ile bilgilendirici eğitimler veriyor. Melis Kocal'ın kanalı çok fonksiyonlu bir cilt eğitimi için göz gezdirebileceğiniz kanallar arasında yer alıyor.

5. Face Yoga Expert

5. Face Yoga Expert

Dünyanın önde gelen yüz yogası uzmanı Danielle Collins, 16 yıldır bilimsel olarak kanıtlanmış tekniklerini öğrencileri ile paylaşıyor. Face Yoga Expert adlı kanalı ile detaylı ve aşamalı eğitim videoları paylaşan uzmanın, aynı zamanda güzellik ve sağlık alanında pek çok çalışması bulunuyor. Etkili bir yüz yoga eğitimi için Face Yoga Expert'i deneyimleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Masumi Channel

6. Masumi Channel

Japonya'da aldığı eğitimleri YouTube kanalı üzerinden paylaşan Masumi, binlerce takipçisini yüz yogası ile buluşturuyor. Yıllar önce kendi ihtiyaçları doğrultusunda öğrendiği yüz yogasını şimdilerde bir uzman olarak takipçileri ile paylaşıyor. Eğlenceli ve kapsamlı bir yüz yoga eğitimi arıyorsanız, Masumi Channel'a göz atabilirsiniz.

7. Anna Veronika

7. Anna Veronika

Anna Veronika kişisel kanalında çok amaçlı videolar çeken bir model. Sağlıklı beslenme, spor, modellik tecrübeleri ve yüz yoga tekniklerinin bulunduğu kanal farklı alanlarda takipçilerine sesleniyor. Kulağa çok eğitici gelmediğinin farkındayız fakat Anna Veronika'nın kanalında pek çok eğitici yüz yoga videosu bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

8. Blush with me-Parmita

8. Blush with me-Parmita

Parmita Katkar, Blush with me-Parmita adını verdiği YouTube kanalında güzellik, moda, fotoğrafçılık ve yüz yogasına dair bilgilendirici videolar paylaşıyor. Yüz yoga eğitimlerini hem yüz yüze hem de kanalı üzerinden paylaşan Katkar, her yüz için doğru egzersiz seçeneklerinin bulunduğu içerikleri takipçileri ile paylaşıyor.

9. Koko Hayashi

9. Koko Hayashi

2018 yılından bu yana yüz yogası eğitimleri veren Koko Hayashi, ödüllü eğitmenler arasında yer almaktadır. Öyle olacak ki The Yoga Expo Los Angeles sınıfı, yüz yogası dersleriyle 1 numaralı sınıf seçildi. Uzun yıllardır eğitimlerine devam eden Hayashi, ödüllü sınıfında ünlü isimlere de yüz yogası öğretmekte. Unutmadan söylemek isteriz ki öğrencileri arasında yer alan Kim Kardashian'da 1 numaralı sınıfın öğrencisi!

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın