Görüş Bildir
Haberler
'İsmail Hoca Benim Çocuğum, Sonuna Kadar Burada Kalacak'

'İsmail Hoca Benim Çocuğum, Sonuna Kadar Burada Kalacak'

ATKN
22.10.2014 - 12:25

Geçen sene olduğu gibi bu sene de takımdan memnun olmadığını dile getiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ın sonuna kadar kulüpte olacağını söyledi. Yıldırım 'Yine biz şampiyon olacağız, herkes rahat olsun' diye konuştu.

Aziz Yıldırım, Samandıra Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren Yıldırım, 'Bütün hakemlerin eşit olmasını bekliyoruz. Galatasaray maçında Emenike'ye yapılan hareket net penaltıydı. Defans oyuncusu ayağına müdahale ediyor' dedi.

Maçta kırmızı kart gören Alves hakkında da 'Bruno Alves ile konuştum. Alves'e 50 bin, Bekir İrtegün'e 20 bin euro ceza verdik' diyen Fenerbahçe Başkanı İsmail Kartal'a da destek çıktı.

'İsmail Kartal sonuna kadar burada kalacak'

'Yine biz şampiyon olacağız herkes rahat olsun' açıklamasını yapan Yıldırım 'İsmail Kartal takımı yavaş yavaş oturtacak ve biz yine şampiyon olacağız. Geçen sene bitime 4-5 hafta takım antrenman yapmadı. Ondan sonra doğru dürüst çalışmadık. İsmail Hoca çalıştırıyor. Ben lig devam ederken kimseyi göndermedim. İsmail Hoca sonuna kadar burada olacak, destek olalım. Çok çalışıyor. Hoca kendisi gitmezse devre arasında hoca göndermedim. İsmail Hoca buranın çocuğu. Sonuna kadar burada kalacak' ifadelerini kullandı.

'Passolig yanlış anlatıldı'

Aziz Yıldırım bu sezon boşalan tribünler hakkında da konuştu.

Yıldırım Passolig'in yanlış anlatıldığını düşünüyor: 3 Temmuz bir şike olayı değildir. Operasyondur. 3 Temmuz'dan ötürü statların boşaldığı düşüncesine katılmıyorum. 3 Temmuz'dan sonra statlar dolydu. Bugün boş. Passolig yanlış anlatıldı. Bu kart, maalesef bir bankanın kartı gibi olmamalıydı. Passolig'e biz uymadık. onların bize uymasını istedik ve bunu sağladık.

Yıldırım spor gelişimi için de 'Almanya 2000'de çöktü. 15 senede nerelere geldi. Yeniden keşfetmeye gerek yok. Al onu kopyala' değerlendirmesinde bulundu.

YÖK'e tepki

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi için izin verilememesi nedeniyle Yüksek Öğretim Kurumu'na tepki gösterdi. YÖK'ün kendilerine randevu vermediğini bildirdi.

'Kiğılı'ya kırgınım'

Yıldırım, Abdullah Kığılı'nın görevden ayrılmasına da açıklık getirdi. Fenerbahçe Başkanı 'Abdullah Kiğılı'yla tartışmadık. Ben müdürü görevden aldım. Çünkü görevini yapmıyordu. Formalar çıktığı zaman o görevinin başında olmalı. Yoktu görevini yapmıyordu ben de görevinden aldım. Benim bu kulüpte imza yetkim yok ama Abdullah Bey'in 100 milyon liralık imza yetkisi var tek başına. Yanında çalışan biri için benim kalbimi kırdı. Kırgınlığım var. Bunu burada konuşamam ama Abdullah Bey'e kırgınım' şeklinde konuştu.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/tak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam