Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşında Burçlara Göre Hediye Tavsiyeleri

Yılbaşında Burçlara Göre Hediye Tavsiyeleri

Yılbaşında Burçlara Göre Hediye Tavsiyeleri

1 – KOÇ

En sevdiği renk kırmızı olan koçlar; modern kıyafetler tercih eder. Koç burçları, hediye almayı çok sever. Heyecanlı, renkli ve eğlenceli herhangi bir şey Koç burcunu mutlu edecektir. Sürprizleri severler. Koç için bir hediye seçerken, kişiliklerini unutmayın. Dürtüsel ve aktif olma eğilimindedirler. Ateşli mizaç olabilirler koç hediyesi için alışveriş yaparken bunları aklınızda tutun.

Takı her zaman koçlar için uygun bir hediyedir. Küpeler, saatler ve kolyeler listenin başında bulunmalı. Sevdikleri bir spor etkinliğine bilet, onları mutlu edecektir. Koç aktif kalmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. Koç her türlü elektroniğe hayrandır. Bu da göz önünde bulundurulabilir.

2 – BOĞA

Boğaların en sevdiği renkler; lacivert, gri ve siyahtır. Boğa lüksü, zarif kumaşları ve pratikliği sever. Ayrıca güzel yemekleri severler. Yemeğe çıkarmak ya da yemek yapmak hoş bir sürpriz olabilir. Yaratıcı işleri seven boğalar; zaman harcanmış ve elde yapılmış hediyelerden çok hoşlanır.

3 – İKİZLER

Hayatınızdaki İkizlere hediyeleri almak kolay olacak, ikizler hediye olan neredeyse her şeyi seviyorlar!

İkizler yeni şeyler öğrenmeyi sever. Aynı zamanda arkadaşları ve sevdikleriyle iletişim halinde olmayı severler. Bir hediye kabul etmek, sevdiği kişiyle biraz zaman geçirmek anlamına geldiği için aldığınız her hediye onlar için değerli olacaktır İkizler için bir hediye seçerken, kişiliklerini unutmayın. Güzel ambalaj onları onlar için önemli değil. Bir İkizler hediyesi seçerken, ilgi duydukları her şeyi düşünün.

İkizler harika bir iletişimci olduğu için, cep telefonları, telefon planlarında ve cihazlarında bilgisayarlarıyla iletişim kurmayı kolaylaştırmak için ekstra dakikalar mükemmel fikirlerdir. Ekstra sabit sürücüler, yazılımlar, web kameraları veya PDA coşkuyla karşılanacaktır. İkizler okumayı sever. En sevdikleri dergilerinden birine abone olmak hoş bir hediye olacaktır. İkizleriniz çok seyahat ediyorsa, bu e-kitap okuyucularından biri harika olabilir.

4 – YENGEÇ

Hayatınızdaki Yengeç hediyeyi değil, nasıl sunulduğunu takdir edecektir. Onlar çok zarif alıcılardır, fakat aynı zamanda görgü kurallarına uymayı severler. Gerçekten onları etkilemek istiyorsanız, hediyeyi vermeden önce samimi konuşmanızı yapın, sonra hediye sunun.

Yengeç için bir hediye seçerken, kişiliklerini unutmayın. Onlar kusursuz ev insanlarıdır. Evde olmaktan ve sevdikleri ile zaman geçirmekten hoşlanırlar. Kendilerini şımartılmış hissetmekten ve sevmekten hoşlanıyorlar.

Çocukların, hayvanların ya da akrabalarının restore edilmiş bir fotoğrafı; mükemmel bir hediye olacaktır. Yengeç evi kendi için her şey demektir, bu yüzden dekorlarını hatırlamak onları çok mutlu eder, ev dekorasyonuna uygun hoş bir hediye onlar için mükemmel olacaktır. Her çeşit Zücaciye, Yengeç için uygun hediyelerdir. Evlerini rahat ve güzel tutmayı severler. Kanepeye ekstra bir kırlent veya salona yeni bir fotoğraf albümü güzel olabilir. Yeni havlular veya elektrikli süpürge de aynı şekilde karşılanabilir.

5 – ASLAN

Hayatınızdaki Aslan, hediye almayı oldukça sever. Aslında hediyeyi verme törenini daha ayrıntılı yaparsanız, o kadar iyidir. İlgi odağı oldukları sürece mutlu olurlar.

Aslan burcuna hediye seçerken, kişiliklerini unutmayın. Rahatlamaya ve eğlenceye düşkün olan aslanlar için hediye seçiminde; zevklerini yansıtan parlak renklere dikkat etmelisiniz. Kendilerini sanatın ve güzel takıların uzmanı olarak görürler. Mücevher, altın ve gösterişli olduğu müddetçe herhangi bir takı, onları mutlu edecektir. Onların elementi ateştir, bu yüzden yakut, elmas veya topaz gibi herhangi bir ateşli taş tercih edilebilir. Kırmızı, turuncu veya altın gibi canlı renklerde giysiler de seçebilirsiniz

Kişisel aksesuarlar mükemmel bir seçim olabilir. Saçlarını veya kişisel bakım malzemelerini süsleyecek bir şeyler tercih edebilirsiniz. Lüks bir masaj, spa’da bir gün veya bir manikür için bir hediye kartı da onları büyük ölçüde memnun olabilir.

Kaynak: http://www.aysetolgaiyiyasam.com/yilb...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın