Görüş Bildir
Haberler
Yetişkinlere Özel Test: Ne Kadar Ateşlisin?

etiket Yetişkinlere Özel Test: Ne Kadar Ateşlisin?

Buralar yine alev alev 🔥🔥

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Flörtünle yapacağınız ilk buluşmaya çok hazırlanıp gidenlerden misin?

3. Söyle bakalım, kendi vücudunda en sevdiğin yer neresi?

4. Peki söyle bakalım, bu iç çamaşırlardan hangisini daha çok beğendin?

5. Peki dışarı çıkmadan önce evde iki saat hazırlananlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kullandığın parfümlerin kokusu genelde nasıl oluyor?

7. Ve son olarak, Instagram'da paylaştığın fotoğraflarının kaç like aldığını sürekli kontrol ediyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Alev alevsin...

Sen her halinle resmen alev alevsin! Gerek dış görünüşün gerek kıvrak zekanla karşındaki insanları etkilemeyi çok iyi başarıyorsun. Resmen senin enerjine kapılan senden kopamıyor. Ateşinle kavruluyor. Özellikle karşı cinsten insanlar senin bu çekiciliğine karşı koyamıyor. Halin, tavrın o kadar dikkat çekici ki insanlar gözlerini senden alamıyor. Valla sen de bu çekiciğiliğinin farkındasın. Cazibene kimse karşı koyamıyor. Alev alevsin tatlım...

Ateşinle ortalığı yakıyorsun!

Yok böyle bir şey! Sen nasıl bir afetsin biraz anlatır mısın? İnsanları davranışlarınla, espri yeteneğinle ve tarzınla etkilemeyi başarıyorsun. Ateşinle resmen ortalığı yakıp geçiyorsun. Seni gören o aurandan bir türlü çıkamıyor. Ama senin en dikkat çeken özelliğin zekan! Neden mi? Bir ortamda herkesi eğlendiren, dikkatleri üzerine çeken bir karakterin var. Zaten tarzına diyecek bir şey bulamıyoruz. Her halinle mükemmelsin, ateşinle ortalığı yakıyorsun!

Seni gören tutuşuyor!

Senin bir bakışınla insanlar tutuşuyor! Öyle bir havan öyle bir çekiciliğin var ki, o bakışlara kimse hayır diyemez. Tam bir artistsin! İnsanlara karşı mesafeli bir tavrın var. İşte bu durum karşındaki insanı kendine daha çok çekiyor. Çünkü sana ulaşmayı, tanımayı hayal ediyor. Eee senin bu havanla da kisme yanına gelip tanışmaya cesaret edemiyor. İnsanlara korku salıyorsun resmen! O bakışa denk gelen alev alıp, tutuşuyor. Yapma be zalim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
714
379
329
168
58
40
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın