Görüş Bildir
Haberler
Yeşim Aydın Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Sosyal Medya Fenomeni Yeşim Aydın Tutuklandı mı?

Yeşim Aydın Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Sosyal Medya Fenomeni Yeşim Aydın Tutuklandı mı?

İşte Benim Stilim Yarışması'na katılmasıyla adından söz ettiren Yeşim Aydın, sosyal medya hesabından verdiği cesur pozlarla adından söz ettirmiştir. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aydın, İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alındı. Peki, Yeşim Aydın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Yeşim Aydın tutuklandı mı? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya fenomeni Yeşim Aydın'ın tutuklanıp tutuklanmadığına yönelik detaylar merak ediliyor. Bu kapsamda Simge Barankoğlu ve Yeşim Aydın tutuklandı mı? Peki, sosyal medya fenomeni Yeşim Aydın kimdir kaç yaşında, nereli, neden tutuklandı?

Yeşim Aydın Kimdir?

Yeşim Aydın Kimdir?

Sosyal medya fenomeni olan Yeşim Aydın, 1995 yılında doğdu. 26 yaşındaki Aydın, adını TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında boy göstererek duyurmuştur. Aydın yarışmayı 1.sırada tamamlayarak sükse yapmıştır.

Yeşim Aydın sosyal medya fenomeni olan Yeşim Aydın, sosyal medya hesabından verdiği cesur pozlarla adından söz ettirmektedir. 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yeşim Aydın'ın Instagram'da 159 bin takipçisi bulunmaktadır.

Yeşim Aydın Tutuklandı mı?

Yeşim Aydın Tutuklandı mı?

Alınan bilgilere göre sosyal medyada para kazandıklarını belirterek vergi adı altında vatandaşlardan para aldığı iddia edilen suç şebekesi hakkında harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, bunun üzerine soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma kapsamında söz konusu şebekenin kullanıcıları sosyal medya üzerinden oynanan oyundan para ödülü kazandıklarını söylüyor, ancak parayı vermek için belli bir miktarda vergi vermeleri gerektiğini belirterek para aldığı belirlendi.

10 Kasım'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu ve Yeşim Aydın'ın da aralarında bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün akşam adliyeye sevk edilen Barankoğlu ve Yeşim Aydın'ın da aralarında bulunduğu 16 kişi tutuklandı, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Yeşim Aydın ifadesinde geçimini sosyal medyada reklam yaparak sağladığını söyledi. Aydın ifadesinde şunları kaydetti:

 ' Bu kişiler benimle temasa geçip reklam vermek istediklerini söyledi. Ben de işim bu olduğu için kabul ettim. Böyle bir dolandırıcılık suçunun işlendiğini bilseydim asla kabul etmezdim. Bana verilen isim ve soyadlarının sahte olduğunu emniyette öğrendim. Kimseyi dolandırmak için çalışmadım. Müştekilerin hiçbiri ile iletişime geçmedim, para istemedim. Sadece reklam ücreti aldım. Çok üzgünüm' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lofoja2466

Google internetten evde çalıştığım için 27485-29658 dolar veriyor...son 2 aydan beri bu işi yaptım ve google 1.ay maaşım olarak 31547 dolar verdi.Bu iş hayat... Devamını Gör