Görüş Bildir
Haberler
Yer Aldıkları Diziler Harika Olsa da Seyircinin Kanının Bir Türlü Isınamadığı 15 Sitcom Karakteri

Yer Aldıkları Diziler Harika Olsa da Seyircinin Kanının Bir Türlü Isınamadığı 15 Sitcom Karakteri

Kumsal
30.09.2023 - 14:48

The Office'ten Friends'e, bazı sitcomlar, yayınlandığı dönemin dahi ötesine geçerek ikonikleşmişlerdir ancak en iyileri bile en az bir sinir bozucu karaktere sahip olmayı ihmal etmez. Berbaer bu karakterden bazılarına bir göz atmaya ne dersiniz? 👇

Kaynak: https://www.cbr.com/best-sitcoms-wors...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Office, Todd Packer

1. The Office, Todd Packer

2000'li yılların klasik komedi dizisi The Office, iş hayatıyla ilgili en iyi durum komedilerinden biri. Parodik alt tonlarla birleşen sosyal yorumları, diziyi komik hale getirirken zorlayıcı ve ilişkilendirilebilir karakterleri de diziyi iç açıcı ve çekici kılar. Bununla birlikte The Office, sinir bozucu karakterlerden payına düşeni almıştır. Dunder Mifflin, satış elemanı olarak ara sıra ortaya çıkar ve çoğu karakterin gününü mahvederdi. Packer'ın iğrenç, müstehcen, rahatsız edici halleriyle göründüğü bölümleri izlemek çok zor.

2. That '70s Show, Randy Pearson

2. That '70s Show, Randy Pearson

That '70s Show, 90'larda o kadar sevilen bir durum komedisiydi ki yakın zamanda That '90s Show adıyla yeniden ekrana geldi. Bu sitcom, ilginç ve sevimli bir grup karakter yaratıp izleyiciler, onların hayatlarına ve ilişkilerine bağlandı. Ne yazık ki That '70s Show, son sezonda Eric Forman'ın yerine Randy Pearson'ı getirmeye çalıştığında kötü bir sezon başlangıcı yaptı. Randy'nin, grubun geri kalanıyla etkileşimleri zoraki hissettirdi çünkü önceki kadronun kimyasını taklit etmeye çalıştılar ama başarısız oldular.

3. Parks & Recreation, Tammy II

3. Parks & Recreation, Tammy II

Parks & Recreation; tarihteki en karizmatik ve komik karakterlerden bazılarını yaratmış, benzersiz ve eğlenceli bir durum komedisidir. Tom ya da Craig gibi dizideki en sevimsiz karakterler bile sonunda hayranların sevgisini kazandı ancak Tammy II asla iflah olmaz. Tammy Swanson (çoğunlukla Tammy II olarak anılır) Ron'un ikinci karısıdır. Ron ile olan ilişkisine manipülatif, sağlıksız ve bencil yaklaşımıyla bilinir. Ayrıca Tammy II ne zaman etrafta olsa Ron, tüm çekingenliğini kaybeder. Karakterin berbat olmasının yanı sıra, bu mevzuyla ilgili espriler de abartılı ve saçmadır.

4. Community, Pierce Hawthorne

4. Community, Pierce Hawthorne

2010'ların en ikonik dizilerinden biri olan Community, bir devlet üniversitesindeki yaşamı alaycı ama eğlenceli bir şekilde ele alıyor. Dizideki karakterler, son derece kusurlu olsa da seyirci onlarla bağ kurup onları seviyor ancak önemli bir istisna var: Pierce (Chevy Chase tarafından canlandırılan) grubun aykırı karakteridir. Pierce açık bir şekilde cinsiyetçi, homofobik ve ırkçı bir adamdır. Dizi, onu bu tür davranışları eleştirmek için kullansa da Community; bu karakterden kurtulduğunda kesinlikle daha iyi hale geldi.

5. How I Met Your Mother, Ted Mosby

5. How I Met Your Mother, Ted Mosby

How I Met Your Mother dünyayı kasıp kavurdu ve yeni nesil sitcom severler için yeni Friends oldu. Dizinin hayranları Ted'in hayatının aşkıyla tanışması için can atıyordu çünkü bu romantik karakter ruh eşini bulmaya kararlıydı. Ancak How I Met Your Mother ilerledikçe Ted, giderek daha az sevilebilir hale geldi. Başlangıçta idealist ve romantik biri olarak görülürken saplantılı ve kindar biri oldu. Dahası, hikayeyi sadece Robin'le bir kez daha romantizm yaşamaya çalışmak için anlatması izleyicinin hoşuna gitmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Brooklyn Nine-Nine, Michael Hitchcock

6. Brooklyn Nine-Nine, Michael Hitchcock

Brooklyn Nine-Nine, New York Polis Departmanı'nın 99 Bölgesi'nde çalışan dedektiflerin hayatlarını anlatır. Karakterler genellikle sevilebilir ve gerçekçidir, ancak Michael Hitchcock karakteri, tembel, güvenilmez ve kadınlara saygısız davranmasıyla izleyicilerin sevgisini kazanamamıştır.

7. The Nanny, Babcock. C.C.

7. The Nanny, Babcock. C.C.

90'ların popüler sitcomu The Nanny, sevimli dadı Fran Fine'ın Sheffield ailesiyle olan maceralarını konu alır. Fran zamanla ailenin bir parçası olur ve Max Sheffield ile evlenir. C.C. Babcock, Max'le evlenmek isteyen ancak çocuklara karşı sabırsız olan bir karakterdir. Diğer karakterlerle alay eder ve diğer karakterler tarafından da alay konusu olur. C.C.'nin karakteri, 90'ların kötü yaşlanmış karakterlerinden biri olarak görülür.

8. Seinfeld, George Constanza

8. Seinfeld, George Constanza

Seinfeld, yirmi yıl sonra bile sevilen bir sitcomdur. Genellikle hikayesi olmayan bu dizi, karakterlerin hayat hakkındaki absürd ve alaycı tartışmaları üzerine kuruludur. Ancak George karakteri, Jerry'nin iş ve ilişki sorunları olan en iyi arkadaşı olması gerektiği halde sürekli şikayet eden ve kendini sabote eden bir karaktere dönüşür; bu da seyirciyi rahatsız eder.

9. The Simpsons, Mr. Burns

9. The Simpsons, Mr. Burns
pbs.twimg.com

The Simpsons, popüler ve sevilen bir animasyon durum komedisi olup yetişkinlere yönelik animasyonların popülerliğinin temelini atmıştır. Amerikan ailesini ve toplumunu hicvederken; aile ilişkileri, sosyal eleştiriler ve siyasi yorumlar üzerine mizah içerir. Dizinin ana kötü karakteri olan Bay Burns, açgözlü ve sadist bir iş adamıdır. Kendi çıkarları için Homer'ı sürekli zor durumlara sokar. Bay Burns, zengin ve kötü kapitalistlerin bir parodisidir ve bu yüzden anlaşılması zordur.

10. Friends, Ross

10. Friends, Ross

Friends kadar sevilen çok az sitcom vardır. Oyuncular arasındaki kimya, bağ kurulabilir ve sağlıklı durumlar ile birleşerek bu diziyi insanların en sevdiği keyif dizisi haline getirdi. İkonik arkadaş grubu artık popüler kültürün temel taşlarından biri olarak kabul edilse de Ross Geller, pek çok izleyicinin hoşuna gitmiyor. Ross; diğer karakterleri yeterince zeki bulmadığı için aşağılayan, darkafalı, bencil ve kibirli bir kişidir. Dizi bittikten yıllar sonra, hayranlar bu karakterin ne kadar kötü yaş aldığını fark etmeye başladı. Böylesine sevimsiz bir karakterin dizinin ana romantik ilgi odağı olması hiç mantıklı değil.

Peki, sizin sevmediğiniz sitcom karakterleri hangisi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Citizen Cane

Ross Geller'a laf yok Chandler'la birlikte en sevdiğim karakterdir.

Arwen

Ross mükemmeldir, nasıl itici olabilir? Hepsini beşe katlar bilgisi, ilgi alanları, sorumluluk sahibi ve esprili oluşuyla. Ross the divorce force ✊

Hakan AK

Ted maddesi aşırı doğru. dizi aşırı kötü bitirildi ya keşke sonu öyle olmasaydı veya son sezon da daha iyi tasarlanıp çekilseydi. ted Robin diye diye geberec... Devamını Gör