Görüş Bildir
Haberler
Gmail'in Android Uygulamasına Güncelleme Geliyor

Gmail'in Android Uygulamasına Güncelleme Geliyor

ATKN
02.11.2014 - 18:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Android 5.0 Lollipop ile beraber gelen Material Design anlayışına geçen yeni Gmail uygulaması, 5.0 sürümüyle beraber ciddi bir görsel değiim gösteriyor.

Google, açık kaynaklı işletim sistemi Android'de, son yılların en büyük değişikliklerine imza atmıştı. Material Design adı verilen yeni tasarım anlayışı, Android ile beraber gelen tüm Google uygulamalarına da yansımaya başlıyor. İlk önce Google Play Store'da karşımıza çıkan Material Design, şimdi de Gmail uygulamasına geldi.

Gmail, 5.0 sürümüne sahip yeni uygulamasıyla beraber tasarımını neredeyse tamamen değiştiriyor. Yenilenen arayüz, daha renkli ve keyfli bir kullanım sunuyorken, eklenen özellikler de uygulamayı daha kullanışlı yapıyor.

Exchange Active Sync desteğiyle beraber Yahoo!, AOL, Outlook ve diğer POP3/IMAP hizmetlerinin tanıtılabileceği yeni Gmail 5.0 uygulaması, referans Android sürümünün referans mail uygulaması olacak.

Yani artık Gmail, başka bir mail uygulamasına gerek kalmadan tüm işlemleri halledebilecek. Bu da diğer üreticilerin kendi mail uygulamalarını sisteme entegre etme gereğini ortadan kaldıracak.

Şimdilik iki farklı Gmail sürümü bulunuyor. 6.5 sürümü olan Exchange desteğine sahip olan minik eklenti sürümü, 5.0 olan ise Material Design getirilerini sunuyor. Exchange desteğini istiyorsanız ikisini de yüklemeniz gerekiyor. İndirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Version: 5.0 (1520254)

Version: 6.5-1520254

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/yenilenen-gmai...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0