Görüş Bildir
Haberler
Yeni Tedbirler Gelecek Mi? Yılın Son Kabine Toplantısı Bugün Yapılacak

Yeni Tedbirler Gelecek Mi? Yılın Son Kabine Toplantısı Bugün Yapılacak

Batuhan
28.12.2020 - 09:09

2020 yılının değerlendirileceği toplantıda 2021'de hayata geçirilecek reformlar ele alınacak. Reformlarla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün bir sunum yapması bekleniyor. Her iki bakan geçtiğimiz haftalarda başta sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek görüşlerini almıştı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren reform çalışmalarına hız verilmesi bekleniyor. Bakan Elvan'ın ayrıca ekonomi verilerine ilişkin yılı değerlendirmesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda çok önemli kararların alınması gündemde. Koronavirüs tedbirlerine ilişkin çok önemli açıklamalar bu akşam gerçekleşecek.

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/habe...

Fahrettin Koca sunum yapacak

Fahrettin Koca sunum yapacak

Bugün gerçekleşecek olan kabine toplantısı yılın son Kabine toplantısı olacak ve bu görüşmede, koronavirüs ile mücadelede gelinen aşama, yerli aşı çalışmaları ve yurt dışından ithal edilen aşılara ilişkin takvimin yanı sıra ülke gündemindeki çeşitli konuların ele alınacağı öngörülüyor. Bakan Koca da kabine toplantısında önemli ve detaylı bir sunum gerçekleştirecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması planlanan toplantıda, alınan tedbirlerin vaka sayılarına etkisi, yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı gibi konuların da gündeme gelmesi bekleniyor. Toplantıda avrupanın yeni gündem maddesi olan koronavirüsteki gen yapısı değişimi de ele alınarak bakanlar kurulu bilgilendirilecek.

Aşı grupları belirlenebilir

Aşı grupları belirlenebilir

Erdoğan'ın başkanlık edeceği Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında başta İngiltere olmak üzere bazı ülkelerde görülen mutasyona uğramış koronavirüs türü dolayısıyla alınan tedbirlerin de gündeme geleceği tahmin edilen toplantıda, aşı yapılacak öncelikli gruplar ile buna ilişkin takvimin de önemli gündem maddeleri arasında yer alacağı öngörülüyor.

Erdoğan açıklama yapacak

Erdoğan açıklama yapacak

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının bitişinin hemen ardından Erdoğan'ın bizzat kameraların karşısına geçerek bakanlar kurulu kararlarını kamuoyuna açıklaması bekleniyor. Millete seslenişin yaklaşık olarak 19 ila 20.00 saatleri arasında yapılması bekleniyor. Toplantıda yeni kararlar ve yılbaşı sonrası için önemli maddelerin ele alınması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın