Görüş Bildir
Haberler
Yeni Google Play Store Yayınlandı

Yeni Google Play Store Yayınlandı

Pchocasi
23.07.2014 - 23:46 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 00:09

Yeni Google Play Store Yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda internete sızan Google Play Store’nin yeni görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Bugün Google elini çabuk tutarak yeni sürümü yayınladı.

Google tarafından yenileneceği duyurulduktan sonra Google Play’da yenilikler ve değişimler başladı bile. Android kullanıcılarının daha verimli olarak içerikleri incelemesi, kontrol etmesi ve indirmesi için yeni tasarım daha göz dolduracak gibi.

Mağazanın iç kısımlarına girdiğimizde Google’ın “ Material Design ” felsefesi ile hareket ederek, tasarımları bu yöne doğru ilerletmiş görünüyor. Google Play Store için ürün incelemesi, puanlama ve tür gibi sekmeler daha kullanışlı hale getirilmiş durumda. Önceki tasarım ile yeni tasarımı karşılaştırdığımızda ön yüz pek değişmiş gibi durmazken, iç bölümlerde değişimleri fark etmek mümkün.

GÖRSELLİK ÖN PLANDA

Google Play Store tasarım çalışmalarını deneme yanılma yöntemleri ile birlikte aslında uzun uğraşlar sonucunda yapıldı. Görselliğin ön planda tutulduğu bu yeni tasarımda, Android kullanıcıları Play Store’nin yeni yüzü ile baya haşır neşir olacak gibi.

Yeni tasarım şuanda Google Play Store’da yayınlanmadığı için görmek mümkün değil. Fakat ben tasarımı şimdi deneyip görmek istiyorum, beklemeyi sevenlerden değilim diyorsanız Android Police tarafından yayınlanan yeni tasarımı indirip test edebilirsiniz. Google Play Store’nin yeni tasarımını indirip test etmek için web sitemizden tıklayabilirsiniz.

YENİ – ESKİ GOOGLE PLAY STORE KARŞILAŞTIRMASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/yeni-google-p...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Quick Tour: New Google Play 4.9.13 With Material Design Pages

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0