Görüş Bildir
Haberler
Yeni Dünya: Sürüngenlerin Devri (Bölüm 1)

Yeni Dünya: Sürüngenlerin Devri (Bölüm 1)

Hazal Şermet
09.06.2020 - 17:40

İnsanlık 2021 Yılı Geldiğinde Büyük Bir Şokla Sarsıldı. Dünya Reptilianlar Olarak Da Bilinen Dev Kertekelelerin Yönetimine Geçti.

Geçen bunca zaman boyunca Korona için aşı bulunamadı. Dünya nüfusunun büyük çoğunluğu öldü. Kalan azınlıksa hastanelerde yaşam savaşı veriyor. Hiç hastalanmayan minik bir kısımın doğuştan bağışıklık sahibi olduğu biliniyor. George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından Amerika’da yaşanan karışıklık hala bastırılamadı. Direniş başka ülkelere de sıçradı. Binlerce kişi protestolar sırasında öldü.  2021’in ilk günü bütün liderlerin katıldığı halka açık bir toplantı gerçekleştirildi. Yayını televizyonlarından seyreden tüm insanlık büyük bir şokla sarsıldı. Yayında bulunan liderler insanların gözleri önünde dev sürüngenlere dönüştü. İnsalığı yok etme çabaları yıllardan beri gizlice süren Reptilianlar böylece kendilerini ilk defa göstermiş oldu.

Kaynak: https://tr.pinterest.com/pin/50989198...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başlarda Reptilianlar dünyayı yönetenlerin kendisi olduklarının bilinmesini istemiyorlardı. Bu yüzden kendi aralarında pay ettikleri ülkeleri insan formuna girip yönetmeye başladılar.

Seçtikleri insanlarla birlikte olarak yarı insan yarı sürüngen melez halkını oluşturdular.

Yıllarca sinsice sürdürdükleri çoğalma politikası yeterli sayıya ulaşsa da hala insan ırkının sayısı bir hayli fazlaydı. Reptilianlar, insanlardan kurtulmak için önce Korona virüsünü yaydı.

Bir noktadan sonra aşı bulunamamasına rağmen virüs, insanlığın büyük yok oluşu için yeterli gelmedi. Amerika’da iç savaş başlatmak adına siyahi bir adam öldürüldü. Böylece kıllarını bile kıpırdatmadan insanların birbirini katletmesinin önü açıldı.

Hayatta kalmayı başaran insanlar Reptilianların evcil hayvanı oldu. Sokaklar tasmalı kişilerle dolmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya artık bir gezegen olmaktan çıkıtı, Reptilianlar tarafından uzaylıların eğlence merkezi haline getirildi.

Uzaylı turistler için en ilgi uyandıran nokta olan insanat bahçeleri kuruldu. Buralarda her boydan, cinsiyetten, yaştan ve ülkeden insan sergileniyordu.

Oldukça rafine zevklere sahip olan Reptilianlar, kasap reyonlarını kalbur üstü sınıf olarak bilinen tabakayla doldurdu.

Bağışıklığa sahip olan kesimin ari ırk olduğu anlaşıdı. Bu ırka mensup olanların şu an nerede oldukları bilinmiyor. Fakat kesin olan bir şey var, o da Reptilianlar asla bu kisileri yok edemiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
51
34
18
15
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?