Görüş Bildir
Haberler
Yeni Doğmuş Bebeği Canlı Canlı Gömüp Kaçan Anne ve Anneanne Adli Kontrolle Serbest

etiket Yeni Doğmuş Bebeği Canlı Canlı Gömüp Kaçan Anne ve Anneanne Adli Kontrolle Serbest

Adıyaman'da mezarlığı ziyaret eden öğrencilerin ağlama sesiyle fark ettikleri ve vücudu toprağa gömülü buldukları bebeğin annesi ile anneannesi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İki gün önce mezarlık ziyaretinde bulunan lise öğrencileri, vücudunun bir bölümü toprağa gömülü yeni doğan bir bebek bulmuştu.

Bebek şans eseri kurtulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı 👇

Anne ve anneannesi gözaltına alındı

Anne ve anneannesi gözaltına alındı

'Fatma' ismi verilen bebeğin sağlık durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri araştırma sonucu bebeğin ismi açıklanmayan annesi ve anneannesini gözaltına aldı.

"Yasak ilişki yaşadım, hamile kaldım "

"Yasak ilişki yaşadım, hamile kaldım  "

Emniyetteki sorgusunda bebeği mezarlığa bıraktıklarını itiraf eden annenin 'Eşim cezaevine girdikten sonra yasak ilişki yaşadım. Bu ilişkiden hamile kaldım ve kız bebek dünyaya getirdim. Doğumun ardından eve gelince annem ile birlikte bu durumu kimseye açıklayamayacağımız için bebeği bir yere bırakma kararı aldık. Daha sonra birçok kişinin ziyaret edeceği mezarlığa gittik ve burada bir mezarın yanına bıraktık' dediği belirtildi.

Adli kontrolle serbest kaldılar

Adli kontrolle serbest kaldılar

Sorgunun ardından anne ile anneanne sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan hafta içinde taburcu edileceği belirtilen bebek devlet korumasına alınacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
36
21
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
verita

Bu ülkede ''gerçek'' suç işleyenler tahmini olarak ne zaman hak ettiği cezayı alacak

Newo Nil

anlamıyorum bu allahın işlerini millet cocuk diye canlarıyla, paralarıyla kıvranırken vermez bu yaratıklara hemen veriyor