Görüş Bildir
Haberler
Yeni Desire CES 2015'te Geliyor

Yeni Desire CES 2015'te Geliyor

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önümüzdeki hafta Las Vegas 'ta düzenlenecek olan CES 2015 etkinliğinde bir çok teknoloji firması yeni nesil ürünlerini tanıtacaklar.

Hazırlıkların son hızla devam ettiği şu günlerde Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC'de fuar kapsamında gerçekleştireceği etkinliğin davetiyesini paylaştı. Davetiyede tarihi işaret edilirken yeni nesil Desire modelinin tanıtılacağının da ipucu verilmiş.

Düzenlenecek etkinlikte görünen o ki HTC'nin Hima kod adlı yeni nesil amiral gemi modeli One M9 tanıtılmayacak. Firmanın yeni amiral gemisini ise tıpkı One M7 ve One M8 modellerinde olduğu gibi ayında düzenlenecek olan MWC 2015'de tanıtması bekleniyor.

HTC'nin tarihinde düzenlenecek olan etkinliğinde tanıtması beklenilen modeli ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan HTC A-12 kod adlı modeli.

Qualcomm'un 64 bit d estekli işlemcisi Snapdragon 410 ile dikkat çeken telefonun 4,7 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüğünde bir ekran kullanması bekleniyor . 1 GB RAM'le bizleri selamlayacak olan model, 8 Megapiksel ana kamera ve 1,3 Megapiksel ön kameraya sahip olacak.

2100 mAh bataryadan gücünü alan model 139,8 x 69,5 x 9,5 mm boyutlarında ve Android 4.4 üzerinde çalışan Sense 6 kullanıcı arayüzü ile satışa sunulacak.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/yeni-desire-ce...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0