Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bir Dizi Daha Geliyor: Camdaki Kız! Camdaki Dizisi Oyuncuları Kimdir, Konusu Nedir?

Yeni Bir Dizi Daha Geliyor: Camdaki Kız! Camdaki Dizisi Oyuncuları Kimdir, Konusu Nedir?

Sunay Korkmaz
17.02.2021 - 12:02

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan “Camdaki Kız” dizisi yakında izliyiciyle buluşacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki gerçek bir aşk hikayesinden yola çıkarak senaryolaştırılan Camdaki Kız dizi oyuncuları kimler, Camdaki Kız konusu nedir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ‘Camdaki Kız' dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan “Camdaki Kız” dizisi, çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Camdaki Kız Dizisi Oyuncuları Kimler?

Camdaki Kız Dizisi Oyuncuları Kimler?

Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu henüz belli olmadı. Ancak dizide başrolü Burcu Biricik'in canlandıracağı kesinleşti. Dizide Burcu Biricik'in partnerinin ise Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’nun olacağı konuşuluyor.

Camdaki Kız Dizisi Konusu Nedir?

Camdaki Kız Dizisi Konusu Nedir?

Camdaki Kız”ın benzersiz aşk hikâyesinin ana karakteri Nalan’ı başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandıracak. Nalan, hayattaki tercihleriyle izleyicilerin aşka yepyeni bir pencereden bakmalarını sağlayacak. Biricik’in Nalan karakterindeki performansı da çok ses getirecek. “Camdaki Kız” seyircilere “Neden âşık oluruz?”, “Peki kime âşık oluruz?”, “Âşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” sorularını sorduracak ve onları bir iç hesaplaşmaya davet edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın