Görüş Bildir
Haberler
Yeni Android Wear Akıllı Saatler Cep Telefona İhtiyaç Duymadan İnternete Bağlanabiliyor

Yeni Android Wear Akıllı Saatler Cep Telefona İhtiyaç Duymadan İnternete Bağlanabiliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google sonunda akıllı saatlerine internete bağlanma özelliğini ekleyerek saatlerin telefonlara olan bağımlılığını azaltıyor.

Android Wear akıllı saatleri zaten Bluetooth ve Wifi bağlantılarını destekliyor ancak artık saatler tek başına çağrı alacak, mesaj alıp gönderebilecek, arama sonuçlarını görüntüleyebilecek ve diğer internet-bağlantılı görevleri bir akıllı telefona bağlanmaya ihtiyaç duymadan veya bir Wifi ağına bağlanmadan gerçekleştirebilecek. Yani, Google'ın duyuruda belirttiği üzere, artık bir koşuya çıktığınızda telefonunuzu yanınıza almanız gerekmeyecek veya acilen bir yere gitmeniz gerektiğinde telefonunuzu bulmaya çalışmadan direkt çıkabileceksiniz, çünkü akıllı saatiniz hep bileğinizde olacak. Tabi arama, kısa mesaj gönderme gibi basit işlemler dışında karmaşık işlemler yapacaksanız telefonunuzu yanınıza almanız daha mantıklı olacaktır.

Bu güncelleme LG'nin yeni saati olan Urbane modelinin 2. serisi LG Watch Urbane LTE modelinde başlayarak geleceğin Android Wear akıllı saatlerinde görülecek. LG saati şu anda Amerika'da AT&T ve Verizon aracılığıyla satışta. Ancak saatin uluslararası kullanıma açılmasının önümüzdeki bir kaç aydan daha uzun bir zaman alması bekleniyor.

Kaynak: http://techcrunch.com/2015/11/11/new-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0