Görüş Bildir
Haberler
Yeni Amiral Lg G3'Ün İçi Açıldı

Yeni Amiral Lg G3'Ün İçi Açıldı

Pchocasi
31.05.2014 - 17:01 Son Güncelleme: 31.05.2014 - 18:15

Yeni Amiral Lg G3'Ün İçi Açıldı

Geçtiğimiz gün lansmanda duyurulan ve gösterimi yapılan LG G3 tanıtımı yapılmıştı. Bugün ise LG G3′ün içi açılarak donanım aksamları kontrol edildi. Telefon ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

LG’nin yeni amiral telefonu G3′ün içi açıldı ve nasıl tamir edilebileceği konusunda önemli açıklamalar yapıldı. LG’nin amiral gemisi konumundaki cihaz G3’ün içi açıldı ve nasıl tamir edilebileceği, lansmanda açıklanmayan donanımları görüntülendi.

Bildiğiniz var gibi LG G3′de Quad HD çözünürlüğe sahip ekranı bulunan telefonun içi açılarak ne derece tamir kolaylığı sağladığının testini gerçekleştiren Ubrickifix.com adresi arıza durumlarını inceledi.

“10 ÜZERİNDEN 8″

Piyasada bulunan akıllı telefonlar için uygulanan bu testlerin sonrasında 10 puan üzerinden bir değerlendirme gerçekleştiriliyor. Durum değerlendirilmesi yapıldıktan sonra telefonun acil bir arıza durumunda ne kadar zor veya kolay tamir edilebileceği puanlama ile anlaşılabiliyor. LG G3 için site tarafından verilen puan 8 olarak belirlenmiş durumda.

Açıkçası LG’nin yeni telefonu arıza durumunda çok az sorun çıkartacak telefonlar arasına girmiş durumda. Kolayca açılıp tamir edilebilen telefonun tüm bileşenleri çok kolay tornavida uygulamaları ile sökülüp takılabiliyor. Telefonun bu denli kolay açılıp tamir ediliyor olması, uygulamaların ve donanımın yanı sıra zorlamadan tamiri yapılabiliyor.

SAMSUNG GALAXY S5′TEN ÇOK DAHA İYİ”

Samsung Galaxy S5 için gerçekleştirilen benzer bir uygulamada çıkartılabilir bataryası olmasına rağmen tamir kısmında sınıfta kalan telefon, testlerden 10 üzerinden 5 puan almıştı. Bu da demek oluyor ki, telefon herhangi bir arıza durumunda size zorluk çıkartabilecek bileşenlere ve donanımlara sahip bir durumda.

LG ekibi 2013′ün başlarından 2014 çeyreğine kadar gerçekleştirmiş olduğu telefon serisini çok iyi yakalamış durumda. Şuanda piyasada en güvenilir ve en kaliteli telefonlar arasında yer alan LG G2′de çok kaliteli bir donanım ve tasarıma sahipti. Yeni çıkan LG G3 için kullanıcıların yorumları ve memnuniyetleri zaman içerisinde gelmeye başlayacaktır. LG G3′ün içinin açıldığı ve parçalarının söküldüğü resimleri aşağıdan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Pchocasi

♦ Telefonun iç görüntülerini aşağıdaki fotoğrafları değiştirerek inceleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/yeni-amiral-l...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Telefonun arka panelinde yer alan güç ve hacim düğmesi, faz algılama ve lazer oto focus modülü

Butonların kapakları çıkartıldıktan sonra, kamera modülü ve parçaları.

Telefonun anakartının olduğu bölümde LG G2′nin aksin her iki tarafında da derleyiciler bulunuyor.

Telefon için tasarlanmış esnek konnektörler ile anakartı çıkartabiliyorsunuz.

Doğrudan panel üzerinde yer alan Synaptics 93528A dokunmatik kontolör ile LCD sayısallaştıran konnektörler bulunmaktadır. Ekran LCD Quad HD olduğu gibi darbelere uzak bir şekil konumlandırılmış ve 532 ppi piksel yoğunluğu ile çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın