Görüş Bildir
Haberler
Yeni Akit Yazarı: 'MEB, Gençleri Ateizme ve İntihara Götüren Fen Bilimleri Kitaplarını Düzeltmeli'

Yeni Akit Yazarı: 'MEB, Gençleri Ateizme ve İntihara Götüren Fen Bilimleri Kitaplarını Düzeltmeli'

Batuhan
13.01.2022 - 11:41

Yeni Akit gazetesinin eğitimci yazarı Ali Erkan Kavaklı, ailesinin zoruyla kaldığı cemaat yurdundaki baskılar ve gelecek kaygısı nedeniyle yaşamına son veren Enes Kara'nın intiharını ateizme bağladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnanan insanın kolay kolay intihar etmeyeceğini yazan Kavaklı “Tıp fakültesi öğrencisi nasıl ateist oldu? Ateist çıkmazlara saplanmasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın ateist bakış açısı ile yazdırdığı fen bilgisi kitaplarının etkisi oldu mu? Enes, ateist öğretmen ve öğretim üyeleri ile karşılaştı mı? Ailesi inançlı olduğuna göre Enes’i ateizm bataklığına kim sürükledi?” sorularını sordu.

"Bir tek gencimizi bile dinsizlere kurban vermemeliyiz"

"Bir tek gencimizi bile dinsizlere kurban vermemeliyiz"

Cemaat yurdunun sorumlu tutulmasını eleştiren Kavaklı, Enes Karan’ın neden inancını yitirdiğinin araştırılmadığını yazdı.

İnançsızlığın insanları intihara sürüklediğini öne süren Kavaklı, Türkiye ve Avrupa’daki intihar oranlarını paylaşarak “Milli Eğitim Bakanlığı, gençleri ateizme ve intihara götüren fen bilimleri müfredat ve kitaplarını sorgulamalı ve düzeltmeli. Bir tek gencimizi bile dinsizlere kurban vermemeliyiz” diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
28
13
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

1 tl farkla matematik kitabının da aralarına din dersi serpiştirilmesini ister misiniz ?

gaydırı guppak

yeni gelen hukümet şu akiti kapasın nolur

Trjoker

Tamam tıpı sizin için tekrar yazarlar başınız ağrınca gidin üfürükçüye üfüttürün + badeletin kendinizi diye yazsınlar siz ona bayılırsınız AK_İT genelev artığı.

buse deniz

cuk bir yorum 🙋🏼‍♀️👏🏻👏🏻👏🏻