Görüş Bildir
Haberler
Yeni Akit'in Hedefinde Bu Kez Galatasaray Lisesi Var: 'Bizim İnancımızda Olmayan Bir Sistemle Kurulan Okuldur'

etiket Yeni Akit'in Hedefinde Bu Kez Galatasaray Lisesi Var: 'Bizim İnancımızda Olmayan Bir Sistemle Kurulan Okuldur'

Batuhan
31.07.2020 - 11:25

Yeni Akit gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın kendisini cahillikle suçlamasının ardından kaleme aldığı köşe yazısında Galatasaray Lisesi'ni hedef aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Karahasanoğlu, kendisini cahillikle suçlayan Habertürk yazarı Fatih Altaylı 'ya cevap verdiği 'Abdülaziz’in kurduğu Galatasaray’da, padişahın yeğenleri Samuel ve Florian ders veriyor' başlıklı yazısında, Galatasaray Lisesi'nin internet sitesindeki bilgilerine yer verdi.

"Bize Abdülaziz’in kurduğu, yerli ve milli bir okul olarak tanıtıyorlar"

"Bize Abdülaziz’in kurduğu, yerli ve milli bir okul olarak tanıtıyorlar"

Karahasanoğlu, 'Neymiş demek ki? Bizim inancımızda, örfümüzde olmayan bir sistem ile kurulan bir okul imiş.. Bunu överek anlatırken söylüyor, Galatasaray Lisesi’nin resmi sitesi.. Bize fazla bir şey söylemek, düşmez..' ifadelerini kullandı.

Ali Karahasanoğlu, Galatasaray Lisesi'nin öğretmenlerinin isimlerini sıraladığı yazısını, 'Diyeceğim şu ki, bu okulu da bize, Abdülaziz’in kurduğu, yerli ve milli bir okul olarak tanıtıyorlar ya.. Kimbilir, bize bunu dikte etmeye çalışanlar, yazılarında daha başka neleri, neler olarak yutturuyorlardır, siz düşünün..' diye noktaladı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Lozan Anlaşmasını savunan Fatih Altaylı'yı Yeni Akit gazetesi, ''Gavur aşığı olmakla'' suçlamıştı. Altaylı da dün, köşesinden ''Gavur aşığı Karahasan!'' başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

Ayrıca bakınız👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
89
24
13
12
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgardian

At kafasi, Imam Hatip'ten mezun olmus, Galatasaray'a bok atiyor.

Bilirkişi Raporu

Kara cahillik böyle bir şey işte. O lisenin öğrencileri bi dönem mezun değil şehit oldu senin inancının çağrısı olan ezan sesleri Anadolu'da kesilmesin diye.

Pasif Kullanıcı

Sonra Türkçe ezan olayından haberdar olsalar, yeni bir devlet kurup sıfır gelenek akımıyla devam ederlerdi. Gerçi darbecilik gibi memleketin kendi kendine sö... Devamını Gör

Sizin inancınızı s*k*m. Siz dinlere inanmıyorsunuz ki a*k. Siz güç kimdeyse onların laflarına inanıyosunuz. Dönek y*vş*klar