Görüş Bildir
Haberler
Yedi, Yedi, Yedi! Friends’te Monica’nın Anlatırken Bile Zevkten Dört Köşe Olduğu 7 Haz Bölgesi

etiket Yedi, Yedi, Yedi! Friends’te Monica’nın Anlatırken Bile Zevkten Dört Köşe Olduğu 7 Haz Bölgesi

Lisa Campton
17.05.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Friends'in o meşhur bölümünü hepimiz hatırlıyoruz kuşkusuz! Monica'nın Chandler'a öğretmek için canla başla anlattığı 7 haz bölgesi. Bunlar o kadar önemli ki! Adımları takip ederseniz asla pişman olmazsınız. Haydi gelin yakından bakalım!

1. Dudaklar

1. Dudaklar

Öpücükle macera başlar! Dudaklar işin başlangıç noktasıdır. Emin ve sakin adımlarla ilerlerseniz olanlara inanamayacaksınız. Partnerinizin dudak kenarlarına öpücükler kondurun. Heyecan oldukça artacaktır.

2. Göğüsler

Genel kanıya bakılırsa erkeklerin kadınlarda en fazla ilgisini çeken bölge burasıdır. Göğüslere de dudaklara olduğu gibi daha sakin ve küçük dokunuşlarla yaklaşmalısınız. Buralara kondurulan küçük ve ıslak öpücükler şehveti artıracaktır.

3. Boyun

Her koşulda insanı kendisinden geçirecek bölgelerden biri olan boyun olayın kilt noktalarından biri. Nefesinizi hissettirerek , diliniz ve dudaklarınızla boyuna dokunmalısınız.

4. Kulaklar

Partnerinizin kulaklarını küçük parmak hareketleriyle okşayabilir ve dilinizi kullanabilirsiniz. Fısıltıları da eksik etmeyin. Seksi sözler duymak herkesi heyecanlandırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. İç Bacak

5. İç Bacak

İç bacakta çok fazla sinir ucu bulunmasından dolayı en çok haz veren bölgelerden biri haline geliyor. Hafif dokunuşlar ve öpücüklerle bu bölgeyi uyarabilirsiniz.

6. Kalça

srv.onedio.com

Kalçalara olan dokunuşlarınızı çeşitlendirin. Sadece elleriniz değil dudaklarınız ve dişlerinizle de partnerinizin aklını başından alabilirsiniz.

7. Vajina

Ve son olarak hedef bölge vajina! Ancak bu bölge öyle hassas ki çok doğru bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Klitorise nazik ve yaratıcı şekilde yaklaşmalısınız. Birleşme bu sayede harika olacak!

Müthiş sıralamayı bir kez daha hatırlayalım! 1, 2, 1, 2, 3, 3, 5, 4, 3, 2, 2, 2, 4, 6, 2, 4, 6, 4, 2, 2, 4, 7, 5, 7, 6, 7, 7, 7, 7, 7 ve 7! Sakın unutmayın! 😎

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
24
9
6
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın