Görüş Bildir
Haberler
Yazın Açan Hangi Çiçek Senin Ruhunu Yansıtıyor?

etiket Yazın Açan Hangi Çiçek Senin Ruhunu Yansıtıyor?

Bakalım yazın açan hangi çiçek senin ruhunu yansıtıyor?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Yazın gelişinin senin için anlamını tek kelimeyle anlat desek bu hangisi olurdu? 💙

2. İş hayatının ilk günü. Yeni bir ortam, yeni arkadaşlar, yeni sorumluluklar... Pekii sen iş yerindekilerle arkadaşlık kurmak için bu yeni insanların ilk olarak nasıl biri olmalarına dikkat ettin/ederdin?

3. Bu aralar ruh halini hangi emoji daha iyi anlatıyor?

4. Hayatının en güzel çağını ne zaman yaşayacağını düşünüyorsun?

5. Peki ya en sevdiğin yaz meyvesi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlkokulda nasıl bir öğrenciydin?

7. Hemen hemen herkes çiçekleri sever. Pekii sen hangi renk çiçeği daha etkileyici bulursun?

8. Son olarak boşluğu doldur! Ben ... isterim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Begonya!

Begonya!

Senin ruhunu yansıtan yaz çiçeği begonya! Neşeli ve rengarenk bir kişiliksin. İnsanları eğlendirmek senden sorulur. Bu yüzden de çevrendekiler plan yaptığında ilk aradıkları kişi sen oluyorsun. Ne de olsa ''kambersiz düğün olmaz'' değil mi? Arkadaş canlısı biri olduğun için bir sürü arkadaşın ve arkadaş grubun var. Hepsinin muhabbetini de ayrı ayrı seviyorsun. Böyle bir insan hakkında olumsuz şeyler istesek de söyleyemeyiz zaten. Herkesin hayatında br tane senden lazım!

Yıldız Çiçeği!

Yıldız Çiçeği!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği yıldız çiçeği! Evet zarifsin, klassın yani kısaca yıldızsın sen. Arkadaş ortamlarının, ailenin yıldızı sensin! Bunun yanında oldukça baskın olduğunu da söylemek lazım. Doğal lidersin yani liderlik özellikleri genlerine işlemiş sanki. Her şeyi kontrol etme gibi bir özelliğin var. Ancak bu olumsuz özelliğini zarafetinle birleştirebildiğin için, asla itici durmuyor. Dengesini çok iyi kurabiliyorsun kendine has tarzınla. Daha ne olsun?

Ekinezya!

Ekinezya!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği ekinezya! Evet senin olayın entelektüel olman. Derin bir tarafın var yani. Bilgiye değer veriyorsun, öğrenmeye de açıksın, öğretmeye de. Aydın bir tarafın var yani. Ayrıca basitlik hiç sana göre değil; her şeyinde bir mana, gizli bir sır ve keşfedebilene müthiş ayrıntılar vardır. Ama dedik ya keşfedebilene. Zaten bunu keşfedebileni yanında bulunduruyorsun. Kaba, saba insanlar sana göre değil yani!

Sardunya!

Sardunya!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği sardunya! Çiçekler arasında en gizemlisi, aynı zamanda en asisi olan sardunya.. Doğallığın bir nevi simgesisin. Öyle gül gibi dikenin falan da yok. Ama seni savunmasız sanmak, sadece aptalların yapacağı iştir. Evet safsın ama aynı zamanda çok da güçlüsün. Her sorunla başa çıkabilecek kadar güçlü ve sabırlısın. Kendi kendine her zaman yetersin!

Ortanca!

Ortanca!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği ortanca! İnsanlar sana tapıyor. Evet, rengarenk bir kişiliksin. Evet, seni elde tutmak zordur, sabır ister. Ve evet, oldukça eğlenceli ve şıksın. Ama seni sen yapan o güzel gülümsemelerin içinde saklı kalmış gizli hüznün. Ve bu yönünü de herkese açmazsın. Seçicisindir yani. Her konuda seçici olduğunu söyleyebiliriz. Zaten olması gereken de bu değil mi? Kendi mutluluğumuz için böyle davranmamız gerekir!

Lavanta!

Lavanta!

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği lavanta! Adı üstünde mi desek ne desek.:) Sana anaç/babacan demek çok yerinde olacak; çünkü insanları kayıtsız, şartsız sevebilme gibi bir özelliğe sahipsin. Sevgilerin çıkarsız, verdiğin öğütlerse tutulası olanındandır. Sağduyulusun, tecrübenin vücut bulmuş halisin. Zor zamanlarda sevdiğinin/dostunun yanında belirirsin. Güven saçıyorsun etrafa kısaca. Tabii ki bunlar karşılıksız olacak şeyler ama istediğin tek bir şey var o da seni unutmamaları.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
447
248
126
33
21
18
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Bor

Senin ruhunu yansıtan bahar çiçeği ekinezya! Evet senin olayın entelektüel olman. Derin bir tarafın var yani. Bilgiye değer veriyorsun, öğrenmeye de açıksın,... Devamını Gör

Benay Bayhan

hiçbir meyveyi sevmiyorum fakat zorunlu olarak işaretliyorum bir tane şıkka hiçbiri yazsanız nolur

Pasif Kullanıcı

Begonya! Senin ruhunu yansıtan yaz çiçeği begonya! Neşeli ve rengarenk bir kişiliksin. İnsanları eğlendirmek senden sorulur. Bu yüzden de çevrendekiler plan... Devamını Gör