Görüş Bildir
Haberler
Yataktaki Performansın Ne Kadar İyi?

etiket Yataktaki Performansın Ne Kadar İyi?

mickeymouse
28.04.2019 - 20:04

Lafı fazla uzatmaya gerek yok... Testi çöz, sana yatak performansının ne kadar iyi olduğunu söyleyelim! 🔥

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, favori seks mekânını öğrenelim...

2. Seks esnasında küçük ama can sıkıcı bu detaylardan hangisini daha sık yaşıyorsun?

2. Seks esnasında küçük ama can sıkıcı bu detaylardan hangisini daha sık yaşıyorsun?

3. Bu cümlelerden hangisini seks sonrasında senin ağzından duymak daha olası...

4. Pekâlâ, koku alma duyunun nasıl olduğunu sorsak sana...

4. Pekâlâ, koku alma duyunun nasıl olduğunu sorsak sana...

5. Partnerinle ne sıklıkla sexting yaparsın?

5. Partnerinle ne sıklıkla sexting yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seksi sana göre hangisi daha iyi tanımlıyor?

7. Nerede doyasıya seks yapmak isterdin?

8. Bu Hollywood çiftlerinden hangisi senin favorin peki...

9. Herhangi bir fetişin var mı?

10. Son soruyu da cevapla da yatakta nasıl olduğunu sana söyleyelim artık... Günün hangi diliminde seks yapmayı daha çok seviyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yataktaki performansın takdire şayan!

VAY BE... Seninle seks yapmayı deneyimlemiş insan, kusursuz bir seksin nasıl bir şey olduğunu çoktan tatmış bile! Mükemmel orgazma ulaşmanın anahtarını resmen ellerinde tutuyorsun... Ön sevişmeye önem vermen ve partnerini tahrik edecek yöntemleri çok iyi bilmen sayesinde, ikiniz de zevki doruklarda yaşıyor ve iliklerinize kadar tatmin oluyorsunuz. Kendini sevmen, öz güvenin, ne istediği bilmen ve seks sırasında bile bozulmayan coolluğunla partnerini kendine hayran bırakmayı başarıyorsun... Ne diyelim ki, sen gerçekten bir yatak dahisisin!

Sen yatağın piri olmuşsun!

Ohooo... Sen 'seks nasıl yapılır'ın kitabını yazmışsın da haberin yok! Yataktaki performansınla da zaten çıtayı en tepeye çıkarmışsın. Gerek yeniliğe açık olman ve yeni pozisyonlar denemen, gerekse seksteki sınır tanımazlığınla partnerine yepyeni heyecanlar yaşatıyorsun! Resmen seninle seks yapmak rutine binen bir şey olmuyor, her defasında yeni heyecanlar ve sürprizler partnerini bekliyor. Ne diyelim ki, sen cidden yatakta harikalar yaratıyorsun!

İyisin, iyi!

Yatakta iyi olduğundan şüphe yok ama sen sekse bambaşka bir boyut getirmişsin! Seksin tamamen içgüdüsel olduğunu ve ona yalnızca duygularla yön verilebileceğini düşünüyorsun. O yüzden de taktik maktik yok, sen direkt içinden o an nasıl geliyorsa öyle davranıyorsun ve kendini o anın akışına bırakıyorsun... Partnerine o tutkuyu ve samimiyeti de iliklerine kadar hissettiriyorsun. Sen yatakta gerçekten tüm hücrelerinle var olabilen bir insansın ve performansın da yabana atılacak cinsten değil!

Performansın fena sayılmaz!

Performansın hiç de fena sayılmaz ama senin o taraklarda pek bezin yok gibi! Sen seks konusunda biraz yeniliklere kapalısın ve libidon pek yüksek değil! Yani seks senin için olsa da olur olmasa da... İçten gelen büyük bir tutku olmadığı için de bu yatak performansına yansıyor hâliyle... Bir de kendi isteklerini partnerinin isteklerinden daha ön planda tuttuğun ve kendi beklentilerini de partnerine söylemediğin için, iki taraf da birbirini yeterince tatmin edemiyor. Bence içine atma, biraz konuşmayı dene!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
232
176
66
40
31
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Coci

onedio azmış kaçın...

Onur Savaş

onedio azmaktan yanıyorsun biri itfaiye çağırsın her hafta sex ile ilgili bir içerik yayınlıyorsunuz cidden saçma içerik yayınlamaktan bıkmadınız mı yataktak... Devamını Gör

baboshako

Iyisin iyi gsgshaha