Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Yırtıcı Hayvan Gibisin?

Yatakta Hangi Yırtıcı Hayvan Gibisin?

Aburoski
25.08.2018 - 21:15 Son Güncelleme: 19.09.2019 - 23:36

Hadi bakalım sizi yatakta yırtıcı hayvan yaptık oldu! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En son ne zaman öpüştün?

2. Önceliklerini her zaman düşünür müsün?

3. Şu an seks yapmak istiyor musun?

4. Kendini romantik bir insan olarak tanımlıyor musun?

5. En son ki sevişmenden memnun kaldın mı bakalım?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence mutfakta seks yapılır mı?

7. Peki son olarak kaç tane seks pozisyonu denedin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bal porsuğu!

Bal porsuğu!

Verdiğin cevaplara göre sen yatakta resmen bal porsuğuna dönüşüyorsun. Sana bu hayvan belki küçük gelmiş olabilir fakat bu hayvanımız hayvanlar aleminin 'manyağın oğlu' olarak adlandırılıyor. Kendisi küçük fakat işlevi çok büyük bir hayvan, sen de yatakta aynı bu bal porsuğu gibi oluyorsun. Ne istediğini bilen kararlı ve büyük işler başaran birisin. Yatakta hiçbir şeyden çekinmez, istediğini alana kadar savaşırsın. E sana da bal porsuğu olmak yakışırdı şimdi.

Aslan!

Aslan!

Verdiğin cevaplara göre sen yatakta resmen bir aslana dönüşüyorsun! Bildiğin gibi ormanın sahibi aslan. E sen de yatağın liderisin. Yatakta sen ne istiyorsan o oluyor. Yönlendiren her zaman sensin. Partnerlerin de bu özelliğini seviyor. Ciddi anlamda sertliği seviyorsun. E bu iki tarafı da memnun ediyorsa hiçbir şekilde sorun yok. Ne istediğini bilen, avına sinsice yaklaşan ve bütün azmin sonunda başarıya ulaşan bir insansın. Aynı zamanda da çok seksi olduğunu söyleyelim. Hadi bakalım aslan görelim seni!

Yılan!

Yılan!

Verdiğin cevaplara göre sen yatakta resmen bir yılansın! Neden yılan diye soracak olursan hemen söyleyelim. Çünkü sen sinsi sinsi avına yaklaşıp, bir anda hedefine ulaşıyorsun. Karda yürür, izini belli etmezsin. Bu huyun partnerinin de hoşuna gidiyor. Yırtıcısın ama yırtıcılığını başlarda göstermiyorsun. Ani hamleler yapmayı seviyorsun. Ama bu ani hareketler ölümcül olabilir dikkat et. 😅

Ayı!

Ayı!

Verdiğin cevaplara göre sen yatakta resmen bir ayı gibisin! Ayı gibi bir insansın demiyoruz ama yatakta ayı gibi bir gücün var. Hırslı, tuttuğunu koparan ve en önemlisi kendisini bilen birisin. Aynı zamanda da çok oyuncusun. Yatakta farklı şeyler denemeyi çok seviyorsun. Farklı şeyler senin daha iyi performans göstermene neden oluyor. Sen yok musun sen? Partnerini genellikle korkuyorsun ama aslında onun beynini okuyorsun ve ona göre davranıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
506
147
97
83
58
44
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın