Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Pokemona Benziyorsun?

etiket Yatakta Hangi Pokemona Benziyorsun?

Herkesin yatakta gösterdiği performans farklıdır. Kimisi iyi kimisi kötü ama kimse bu konuda yiğitliğe bok sürdürmez. Bu testte de verdiğin cevaplara göre yatakta hangi pokemona benzediğini söylüyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bir pokemon eğitmeni seç bakalım.

2. Peki yan karakterlerden hangisi?

3. Şu an olsa da içsek dediğin içecek?

4. Bu malikanelerden hangisinde yaşamak isterdin?

5. Hangi dünya mutfağı senin damak tadına uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana özel yetenekler bahşedildiğini düşünüyor musun?

7. Yaz güneşi gözleri epey zorlar. Tarzına uygun bir güneş gözlüğü seç bakalım.

8. En beğenmediğin özelliğin hangisi?

9. Gel gidelim güneylere... Ama nereye?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bulbasaur!

Bulbasaur!

Sen yatakta kesinlikle Bulbasaur gibisin. Haşinlik senin göbek adın. Bir kere sert  seviyorsun. Ayrıca yeniliklere de çok açıksın ve fetişlerin de var. Mesela partnerini kırbaçlamak sana adeta haz veriyor. Tıpkı Bulbasaur gibi. 'Vur Joker vur' senin hayat felsefen olmuş. İri, diri, kuvvetli, bir kere sarıldı mı bir daha bırakmayan bir yapın var. 'Çeksene elini kırıcan mı belimi?' şarkısı senin için yazılmış olsa gerek. Çoğu kişi itiraf edemese de biz söyleyelim. Herkes yatakta sert insanlara bayılır. Helal be!

Rattata!

Rattata!

Rattata ta ta ta ta! İşte senin yatakta benzediğin pokemon. Seri, hızlı, atak. Bir an bile pes etmeyen. Sürekli daha fazlasını isteyen. Isırgan, yırtıcı... Parçala Behçet misin sen acaba? Azıcık frenle kendini desek yok. Sürekli av peşinde. Yalnız dikkat et de ava gideyim derken av olma. Fiziksel olarak küçük görünsen de bir o kadar yerin altında var. O yüzden herkes ayık olsun yani.

Arbok!

Arbok!

Sinsiiiii... Yılaaaaannn... Sen yatakta tam olarak Arbok gibisin. Avına sessiz sedasız yaklaşan ve mutlaka ama mutlaka avını nakavt eden birisin. Sinsiliğin yüzünden ne canlar yaktın be. Bu yataktan önceki kısımdı. Bir de yatak kısmı var ki orasını hiç sorma. Esneksin, oynaksın, kıvrıla kıvrıla işini hallediyorsun. Yataktayken de sarılmaya bayılıyorsun. Partnerlerin de aslında senin bu sarılma huyuna hasta. Her ne kadar sinsi olsan da öyle güzel sarılıyorsun ki karşındaki insan aradığı romantizmi sende buluyor ve senden asla vazgeçemiyor. Bu elastikliğin yatakta %100 başarı demek. Herkes durağan takılmaktansa yatakta hareketli insanları sever. Zehrinin bir kez tadına bakan bir daha kendine gelemiyor. Panzehir bile çare olmuyor.

Snorlax!

Snorlax!

Aman tanrım! Bu ne tembellik böyle. O devasa cüsseni gören de seni bir şey sanıyor ama nerdeee... Tek yaptığın yatıp uyumak. Tek yaptığın ölü gibi yatıp bütün kontrolü karşındakine bırakmak. İşin bitince de arkanı dönüp yatıyorsun. Gerçi biz bu tembellikle hala o seviye kadar nasıl gelebiliyorsun ona da anlam verebilmiş değiliz ama senin de içinde bizim göremediğimiz bazı cevherler gizli demek. Azıcık kalk da hareketlen. Erkeksen biraz romantik, kadınsan biraz cilveli ol. Böyle giderse cidden ömrün boyunca yalnız kalmaya mahkumsun bizden söylemesi. Aslında potansiyel var ama o potansiyeli bir türlü göstermiyorsun. Çalışsan zeki çocuksun aslında.

Jigglypuff!

Jigglypuff!

Senin yataktaki halinle birebir örtüşen pokemon Jigglypuff. Tamam tatlı mı tatlı sevimli mi sevimlisin ama bazı insanlar yatakta bile şarkı söyleme isteğinden hoşlanmayabilir. Her daim ön plana çık istiyorsun herkes senin peşinden koşsun istiyorsun ama olmuyor. Aslında sen zaten hem ön plandasın hem herkes senin peşinde hem de sahnelerin yıldızısın. Ama bunun farkında olmadığın için insanları biraz boğabiliyorsun. Yatakta bile insanları uyutabiliyorsun. Hem de çabuk sinirlenip bunun için bir de onlardan intikam alıyorsun. Yapmasan süpersin aslında. Ayrıca biraz yaramaz biraz haşarı ve oldukça cesur seni yatakta tanımlayan kelimeler. 'Pis pis konuşmak' dendiğinde akla ilk gelensin. Seviyorsun böyle küçük yaramazlıklar yapmayı. Dışarıdan hiç öyle görünmesen de biz senin içindeki canavarın farkına vardık merak etme. Şşşştttt kimse duymasın ;)

Charizard!

Charizard!

Alev alev yanıyorsun alev alev. Senin elinden ne uçan kurtuluyor ne kaçan. Kendin yandığın gibi o akıllara durgunluk veren şehvetli bakışlarınla karşındakini de yakıyorsun. Üstüne üstlük bir de asisin ve hayatta söz dinlemiyorsun. Partnerin sana şöyle yapalım dese bir kulağından giriyor ötekinden çıkıyor. Hep kendi bildiğini okuyorsun. Ama sonuçta partnerin asla mutlu olmadan ayrılmıyor senden. Bu ne enerji, bu ne dur durak bilmezlik, bu ne güç. Gerçekten inanılır gibi değilsin. Sert ve haşin senin üzerine giydiğin ve üzerinden de hiç çıkmayacak sıfatlar. Üfff var ya sen var ya partnerini var yaaa uçuruyorsun uçuruyorsun. Göklere, bulutların üzerine çıkartıp serinletiyorsun sonra aşağı indirip tekrar yakıyorsun. Keşke herkes senin gibi birini bulsa da mutluluktan havalara uçsa. Performansı ağzı açık olarak izlenecek biri varsa o da sensin. Yürü be!

Pikachu!

Pikachu!

İşte bir cesur yürek daha. Senin yataktaki halin tam anlamıyla Pikachu. Ne yorulmak biliyorsun ne enerjin bitiyor. Seni tutabilene aşk olsun. Üstelik yakışıklılığın / güzeliğinle de rakiplerinde daima bir adım öndesin. Ayrıca o sevimliliğin... O sevimliliğin altında ne gün yüzüne çıkmamış şey var bir bilseler ;) O sevimliliğinle, tatlı dilinle ne canlar yaktın şimdiye kadar kim bilir. Ki yakmaya da devam edeceksin gibi görünüyor. İnsanların senden elektrik almaması mümkün değil. Önce ufak ufak verdiğin elektrikle karşındakini beyninden vurulmuşa döndürüyorsun. Sonra da öldürücü darbeyi vurup şimşek gibi çakıyorsun. Sendeki bu performansı gören kapında köle yolunda kul olur. Ayrıca şunu da söylemeden geçmeyelim ki çok da romantik birisin. Al sana seninle birlikte olmak için bir sebep daha. Neresinden baksan mükemmellik akıyor. Kusursuzluğun tanımı gibisin. Maaşallah!

Onix!

Onix!

Sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik, dimdik! İşte senin sloganın. Tıpkı yatakta benzediğin pokemon olan Onix nasılsa sen de öylesin. Kısacası kaya gibi sertsin. Yalnız bunun yanında mecazi anlamda biraz odunluk da yok yalan söylemeyelim. Performans 10 üzerinden 10 ama yanındaki ek özellikler 10 üzerinden 2. Olsun çünkü asıl önemli olan performans. Diğer ek özellikler performansı düşük olanların düşünüp yerine getirmesi gereken şeyler nasıl olsa.

Squirtle!

Squirtle!

Sen yatakta tıpkı Squirtle gibisin. Su pokemonu olman dolayısıyla sürekli ıslaksın ve çabuk tahrik olmaya açıksın. Çabuk tahrik olduğun için de aklın fikrin yatakta ;) Performans konusuna gelirsek insanlar seninle birlikte olmaya bayılıyor. Neden mi? Nedeni çok basit. Alev alev yananları itfaiye hortumu misali söndürüyorsun. Söndürmekle kalmıyor üstüne bir de ferahlatıyorsun. 'Yandım Allah' diyen sana koşuyor ateşlerini söndürmen için. Sen de karşılarına geçmiş 'Ateşini Yolla Bana' diye şarkı söylüyorsun. Nerede ne kadar alev topuna dönmüş insan varsa hani benim Squirtleım hanimiş benim Squirtleım diye peşinden dolaşıyor. E dolaşmasın da ne yapsın? Senden başka kim söndürecek bu koca yangını?

Weezing!

Weezing!

İşte karşımızda tam bir Weezing. Sen resmen yatakta gazla çalışıyorsun. Seni övmek lazım sürekli. Hadi aslanım, hadi kaplanım demeden senin motorlar çalışmıyor. Yalnız gazı bir kere aldın mı da seni tutabilene aşk olsun. Pancar motoru gibi ta tak ta tak ta tak ta tak! Ancaaaakkk gelelim çok önemli bir konuya. Sanki biraz kişisel hijyen problemin var gibi. Yani en azından yatağa girmeden bir duş alsan, bir parfüm sıksan bir dişlerini fırçalasan bak gör partnerinin mutluluğu nasıl da iki katına çıkacak.

Pidgeotto!

Pidgeotto!

Ortalığı kasıp kavurmak senin işin. Tıpkı yatakta benzediğin pokemon Pidgeotto gibi. Kanatlarını açtığın zaman rüzgarında savrulmayacak kimse yok. Karşında duran yıkılıp kendini senin kollarına bırakmaktan başka çare bulamıyor. Ondan sonra da sen bir o duvara bir bu duvara ver Allah ver ver Allah ver savurup duruyorsun. 'Kapılma rüzgarıma sen de aldanırsın' sözü hayat motton olmuş senin. Neredeyse dövmesini yaptıracaksın. Rüzgarına çarpılanın haddi hesabı yok. Ayrıca hız ve çeviklik de yataktaki en önemli özelliklerin. Partnerini havalara uçurmak tam anlamıyla senin işin.

Mewtwo!

Mewtwo!

Aman tanrım! İşte karşımızda bu işlerin piri, şahı... İşte karşınızda Mewtwo. Senin isteyip de etkileyemeyeceğin biri varsa biz bu işten hiç anlamıyoruz demektir. Psişik güçlerin, konuşma kabiliyetin, duruşun, asaletin... Allah vermiş de vermiş. Dünyanın en güçlü pokemonu gibi sen de dünyanın yatakta en güçlü en başarılı kişilerinden birisin. Ne pekmeze ihtiyacın var ne mesir macununa. Sendeki güç kuvvet bizde olsa keşke. Peehh. Seninki doğuştan doğuştan. Vallahi ne diyelim. Kıs-kan-dık!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1334
534
395
363
175
110
84
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?