Görüş Bildir
Haberler
Yaşattıkları Hayal Kırıklıkları Sebebiyle Eski Sevgililerin En Çok Benzediği 13 Şey

etiket Yaşattıkları Hayal Kırıklıkları Sebebiyle Eski Sevgililerin En Çok Benzediği 13 Şey

Hiç kimse bir ilişkiye 'Bir gün ayrılırız ya' diye başlamaz. Fakat öyle ayrılıklar vardır ki, insan eski sevgilisine olan hırsını bir türlü sonlandıramaz. Bu konuda sizlere hak vermemek mümkün değil. Biz de tüm o üzüp giden ve her türlü lafı hak eden eski sevgililerin, yaşattıkları hayal kırıklıklarına göre benzediği şeyleri bulduk. İşte o zalimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Temas etmeyen şarj aleti

1. Temas etmeyen şarj aleti

Kendisinin size temas etmesi için ne kadar uğraştığınızı hatırlayın. Ne yapsanız da olmadı değil mi? Halbuki yanınızdan bir gün olsun ayırmadınız, gözünüz gibi baktınız...

2. Bitmiş tuvalet kağıdı rulosu

2. Bitmiş tuvalet kağıdı rulosu

Bazı eski sevgililer vardır ki neden eski oldukları gayet nettir. İnsanın en çok ihtiyacı olduğu anda orada değildirler. Ne yapacağınızı bilemeden öylece kala kalırsınız...

3. Odun

3. Odun

Kimisini getir koy bunun yanına; odun dile gelir ama o kişi odundan ayırt edilemez. Bir his, bir tepki beklediğiniz insan öylece karşınızda durmuştur aylarca. Gerçek bir odun gibi, gerçek bir odun ruhunda...

4. İçi suyla doldurulmuş şampuan şişesi

4. İçi suyla doldurulmuş şampuan şişesi

Siz onun bütün yanlışlarını 'Ya olsun, idare ederim ben' diye görmezden geldiniz ama o aslında sizin yüklediğiniz bir anlamlar bütünüydü. O şişenin içinde şampuan biteli çok olmuştu yani.

5. Bozuk saat

Size günde iki kere bile doğruyu söylemiyorduysa onun bozuk saatten bir farkı yokmuş demek ki. Saat hiç değilse tamir edilir de doğru söylemeyen insanı nereye tamir ettirecektiniz ki zaten?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Delik çöp poşeti

6. Delik çöp poşeti

Hani böyle her şey bittikten sonra orda burda bır bır konuşup eski ilişkisinin dedikodusunu yapanlar var ya, hah işte onlar delik çöp poşeti işte. Olan olmuş, biten bitmiş, her şey çöp olmuş ama illa bi yerden pislik sızdıracak.

7. Kelek karpuz

7. Kelek karpuz

Göründüğü gibi olmayan eski sevgililerin en güzel betimlemesidir kelek karpuzlar. Şekline bakarsınız, tipine bakarsınız her şey tamamdır ama kısa bir zaman sonra içinin hiç de öyle olmadığını görürsünüz.

8. Gazı bitmiş çakmak

Lazım olunca insanın hayatını kolaylaştırmayıp ele güne muhtaç eden eski sevgili tipi de işte bu gazı biten çakmak oluyor. Atmaya kıyamadığınız günleri düşününce ne kadar çok vakit kaybettiğinizi anlarsınız.

9. İstenmeyen tüy

9. İstenmeyen tüy

Mutlaka bir plan yaptığınız anda bi yerlerden çıkıp o planı bozar. Her şey hazırken insanın hevesini kursağında bırakması en belirgin özelliği olan bu eski sevgili tipi, cımbızlanmayı çoktan hak etmiştir.

10. Yumurtasız menemen

10. Yumurtasız menemen

Her konuda uyumlu olduğunu düşündürüp en basit noktada çuvallayan eski sevgili tipini yumurtasız menemen olarak tanımlamak mümkün. İyi gidiyordun halbuki hocut?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok bilinmeyenli denklem

11. Çok bilinmeyenli denklem

Her soruya 'Bilmem', 'Fark etmez', 'Yok bi şey' diye cevap veren bu tip, insanın ömründen ömürleri çalar da gider. Terk edip gittiğinizde arkanızdan 'Aaa noldu ki?' de demiştir kesin.

12. Bir türlü kabuğu kırılmayan fıstık

12. Bir türlü kabuğu kırılmayan fıstık

İnsanı dinden imandan çıkartan bu eski sevgili tipi, adeta bir sabır sınavıdır insanın hayatında. İç dünyasını görmek için harcadığınız çabayı bilim üzerine harcasaydınız, şu an dünya için çok önemli icatlarda bulunmuştunuz.

13. Bensiz İzzet Altınmeşe

Yani artık herkes gibi olan, anlamsız, heyecansız, özelliksiz bir birey... İzzet Altınmeşe'yi bensiz düşünmek demek, hayatta hiçbir şeyin o kadar da anlamlı olmadığını düşünmek demektir. Bir eski sevgilinin zihinde geleceği en son nokta burasıdır değerli arkadaşlar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
139
67
20
16
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yağmurda ıslanan gözlük camı -.-

sungyoung park

ek olarak : soğuk havada buharlaşan gözlük camı

Eddy Ga

Hapşuruğun hapşuramadan gitmesi.

Minotaur

9-İstenmeyen Tüy kız ismidir yalnız ?

Nehir Öz

İşte beklediğim espiri :)