Görüş Bildir
Haberler
Yaşar Okuyan Kimdir? Siyasetçi Yaşar Okuyan Neden Öldü?

Yaşar Okuyan Kimdir? Siyasetçi Yaşar Okuyan Neden Öldü?

Dilara Bağcı
15.12.2023 - 20:20 Son Güncelleme: 26.12.2023 - 08:22

Geçtiğimiz günlerde Yaşar Okuyan geçirdiği iç kanama nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Yaşar Okuyan bugün hayatını kaybetti. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki, Yaşar Okuyan kimdir, kaç yaşında vefat etti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşar Okuyan Kimdir?

Yaşar Okuyan Kimdir?

Yaşar Okuyan, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanıdır. 28 Ağustos 1950 Yalova'nın Elmalık köyünde dünyaya gelmiştir. 

Okuyan, İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan mezun olmuştur. 21 yıl boyunca çeşitli gazete ve yayın kuruluşlarında köşe yazarlığı ve  istihbarat müdürlüğü yapmıştır. Sürekli basın kartı almaya hak kazandığı bilinmektedir.

Yaşar Okuyan'ın Siyasi Hayatı

Yaşar Okuyan'ın Siyasi Hayatı

Yaşar Okuyan, CHP, MHP, ANAP, DYP ve HYP gibi siyasi partilerde görev almıştır. İlk olarak 1970'li yıllarda MHP'de başlayan Okuyan, Ülkücü Gazeteciler Cemiyetinin başkanlığını yapmıştır. 

Siyasi hayatına ise ilk kez 1995 yılında Yalova'dan milletvekili adayı olarak atılmıştır.

Okuyan, 2002 yılına dek Yalova milletvekilliği yapmış, daha sonra 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürütmüştür.

Yaşar Okuyan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Yaşar Okuyan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi. İç kanama geçiren Okuyan'ın yoğun bakıma alındığı ve entübe edildiği aktarıldı. 

Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan, 'Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir.' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın