Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma 98. Bölüm Fragmanı

Yasak Elma 98. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
12.02.2021 - 00:14

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Fragmanda; Ender Hasan Ali'yi elindeki Şahika'nın ölüm görüntüleri ile tehdit eder. Hasan Ali ise köşeye sıkışmıştır. Ender görüntüler karşılığında kendi hissesiyle beraber Hasan Ali'nin hissesini de ister. Hasan Ali bunun ancak aynı soy isimi taşıyan biriyle mümkün olduğunu söyleyince Ender Hasan Ali'yi nikah masasına götürür. İşte Yasak Elma 98. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasak Elma Son Bölüm Özeti

Yasak Elma Son Bölüm Özeti

Şahika’nın ortadan kaybolması Ender’i şüphelendirir. Ender, Şahika’nın öldürüldüğünü düşünerek Hasan Ali’yi suçlar. Hasan Ali ise yaptıklarının gizli kalması için tüm gücünü kullanacaktır. Ender, herkese Hasan Ali’nin bir katil olduğunu ispat etmeye çalışır.

Çağatay, Cansu’yla yaşadıklarından sonra, Yıldız’la arasını düzeltmeye çalışır. Yıldız olanlardan habersiz, Cansu’yla görüşmeye devam ederken; Çağatay, Cansu’yu onlardan uzaklaştırmanın yollarını arar. Ender ve Şahika, Hasan Ali’den darbe yemekten usandıklarından daha hasar verici planlar yapmaya karar verirler. Ancak sonunda olan Şahika’ya olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın