yusufbiIaI nickli Twitter kullanıcısı, takipçilerinden yaşadıkları en utanç verici anıyı paylaşmalarını istedi. Ortaya harika anılar çıktı. Biz de buradan yola çıkarak en utanç verici anılarını paylaşan 15 kişiyi derledik.
İyi eğlenceler.
yusufbiIaI nickli Twitter kullanıcısı, takipçilerinden yaşadıkları en utanç verici anıyı paylaşmalarını istedi. Ortaya harika anılar çıktı. Biz de buradan yola çıkarak en utanç verici anılarını paylaşan 15 kişiyi derledik.
İyi eğlenceler.
asker arkadaşımın kız arkadaşı ünide öğrenciydi, evde arkadaşlarıyla kalıyorlardı. arkadaşım kıza rica etmiş, ev arkadaşların gelsin, gencer de gelir muhabbet olur diye. neyse kızlarla buluşcaz bekliyoz bi yerde, yanımdan iki tane çok güzel hatun geçti, hiç huyum değildir laf atmak ama işte dingilliğime geldi. ooh dedim kumluca da ne kadar güzelmiş. aptal salak şey falan deyip gittiler. 3 dakka sonra buluşma yerine arkadaşımın manitası laf attığım kızlarla birlikte geldiler. evet buluşacağımız kızlara laf attım.
Turkcell'de Çalıştığım Dönem Hoşlandığım Kız Paket Attırmak İçin Bayiiye Gelmişti Kıza Hoşgeldiniz Diyeceğime Hoşgeldirdiniz Dedim Yanlış Numaraya Paket Attım Parayı Eksik Verdim. Bu Anıyı Beynimden Nasıl Silebilirim ?
odamda karaoke yapıyordum. kardeşim kapıyı tıklattı ses kaydettiğim için cevap vermeyip karaokeye devam ettim. o kapıyı tıklatmaya devam ettikçe ben de sesimi yükseltiyodum anlasın da gitsin diye. tabi gitmedi kayıt bok oldu ben de kulaklığı çıkarıp küfürler etmeye başladım duymuyon mu karaoke yapıyorum ............... boşlukları doldurursunuz. en sonunda sustum ve o ince ses kulaklarımda çınladı "amca kapıda seni soruyor"................... o amca da her gün gidip hanım hanımcık davranıp beslediğim köpeklerimin bulunduğu bahçenin sahibi nurettin amca :(
Sene 2001 askerdeyim kantinde albeni çikolatası aldım hemen yanımdada çöp kutusu var Kral tv de petek Dinçöz ün ilk klibi sende kaldı çalıyordu bilenler bilir peteğin kumların üzerinde seksi danslar yaptığı bir kliptir malum bizde askeriz başımıza vurmuş kadına bakmaktan çikolatayı çöpe attım elimdede sadece kağıdı kaldı tabi bütün kantin bana kıçıyla güldü :)
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın