Görüş Bildir
Haberler
Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den ''Mahşerin 4 Tatlısı'' Paylaşımı!

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den ''Mahşerin 4 Tatlısı'' Paylaşımı!

Hacer Tonay
04.12.2021 - 21:16

Güzelliğiyle dikkat çeken Pınar Deniz, başarılı performansının yanı sıra paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Güzelliğiyle sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Yargı dizisindeki performansıyla göz dolduruyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu. İşte Pınar Deniz'den çok konuşulacak 'Yargı' pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzelliğiyle gündeme gelen ve son dönemde rol aldığı dizideki başarılı performansıyla dillerden düşmeyen Pınar Deniz paylaşımlarıyla da çok konuşulmaya devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Pınar Deniz, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Deniz, dizideki rol arkadaşları Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak ve Uğur Aslan ile verdiği pozunu ''Mahşerin 4 tatlısı'' notuyla paylaştı.

Babasını Paylaşmıştı!

Babasını Paylaşmıştı!

Adana doğumlu güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde babasını paylaşıp ''Bir kebapçı kolay yetişmiyor'' notunu düşmüştü.

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, Kırmızı Oda'daki performansı ve zarafetiyle günlerce konuşulmuştu. Güzelliyle gündemden bir türlü düşmeyen başarılı oyuncu Yargı dizisiyle ününe ün kattı.

Güzelliğiyle gündem olan Deniz'in, Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın