Görüş Bildir
Haberler
Seni Bir Sevgiliden Daha Mutlu Edecek 10 Sandviç

Seni Bir Sevgiliden Daha Mutlu Edecek 10 Sandviç

ackenbakma.com
13.02.2014 - 16:46 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 18:19

#AçkenBakma

Sevgililer Günü illa sevgiliyle romantik bir yemekle kutlanacak diye bir şey yok. 

Yalnız başına, kankalarla ya da iş arkadaşlarınla nefis bir sandviç eşliğinde de pekala kutlanabilir. Ekmeğiyle huzur verir, dolup taşan malzemesiyle mutluluk aşılar, her ıssırıkta hayatına keyif katar! 

Unutma senin sadık yarin harika hazırlanmış enfes bir sandviç olabilir. Tek yapman gereken senin için seçtiğimiz 10 harika seçenekten birine karar vermek!

 Afiyet olsun!

1. Kendi Kendime Kahvaltı Keyfi

1. Kendi Kendime Kahvaltı Keyfi

Sevgilisiz sabah kahvaltılarının değişmezi! Bu harika sandviçin püf noktası yumurtanın sarısını dağıtmadan pişirmek. Yapabilirsin biliyoruz!

2. Kısmetin Taşmış

2. Kısmetin Taşmış

Bazılarının kısmeti taşar, senin de sandviçin taşsın. Zaten şöyle tıka basa dolu olmayan bir sandviç her şeyden önce gözlerini doyurmaz. Sevgili beğenememenin sebebi de bu değil mi zaten?

3. Duygularını Pastırma

3. Duygularını Pastırma

İçine atma, içine atmaa, içine atınca kötü oluyor... Patlat bir pastırmalı sandviç bak keyfin nasıl da yerine geliyor. Zaten pastırma yiyip de mutlu olmayan insan yok gibi birşey...

4. Kara Sevda

4. Kara Sevda

Durumun kötü... Bir virüs gibi girdi bünyene çıkartamıyorsun... O zaman hemen 3 S kuralını uygula: Sucuk, Salam, Sosis!

5. Sendrom Savar

5. Sendrom Savar

Sana her gün pazartesi mi? Sendrom Savar'dan bir ısırık al ve hop diye cumartesi gecesine ışınlan! İnanmıyorsan hemen dene.

6. Tam Bir Hipster

6. Tam Bir Hipster

Aslında bıyıkları olsa tam sevgili olunacak sandviç...

7. Açmalama

7. Açmalama

“Sevgilinin derdiyle tasasıyla mı uğraşıcam açmalamayın!” diye espriyi patlat, sonra da kocaman bir ıssırık al! Arkadaş arasında yaparsan kahkaha garantili.

8. Kimseler Görmesin

8. Kimseler Görmesin

'Gizli aşk bu, söyleyemem derdimi hiç kimseye' diyorsun ama itiraf ettin bile işte! Merak etme sandviçler duyamaz ama derdini paylaşmakta üstlerine yoktur.

9. Yıkılmadık Ayaktayız

9. Yıkılmadık Ayaktayız

Yıkılmadın, ayaktasın; dostlarınla baş başasın... Hemen kendine ve kankana nefis bir sandviç hazırla. Hatta elin değimişken bol bol yap, akşamki Bekarlar Partisinde ikram edersiniz.

10. Ayvalık Dostu

10. Ayvalık Dostu

'Bir dost gibi davran bana, herkes bizi öyle bilsin, bugün burada bütün olanlar, saklı gizli sürüp gitsin' diyorsun... Haklısın, bu sandviçin bizce de gideri var...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
5
4
3
3
1
1