Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Erkeklerin Hayatta Kalmalarını Sağlayan Cankurtarıcı 13 Yemek

etiket Yalnız Erkeklerin Hayatta Kalmalarını Sağlayan Cankurtarıcı 13 Yemek

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler. Çünkü erkekler karınları doyduğu sürece mutlu olmayı becerebilen varlıklar. Kadınların yemek konusundaki çıldırtıcı detayları çoğu erkek için o kadar da önemli değil. Galiba erkek kimyasının çalışma sistemi bu: basit ve düz. Peki evde yemek yapacak birileri olmadığında erkekler ne yiyor? Tahmin etmekte hiç zorlanmayacağınız yalnız erkeklerin menüsünü ifşa ediyoruz.

1. Menemen

1. Menemen

Her erkeğin en iyisini kendisinin yaptığını iddia ettiği nefis yemek.

2. Makarna

2. Makarna

Bu yemeğin basitliğini örtmek için antin kuntin ne kadar sos varsa hepsini kullanırlar.

3. Şinitzel

3. Şinitzel

Hazır paketlerde satılan bu yemeğin tek olayı galeta ununa bulayıp kızartmak. Hatta una bulanmış halde satılanları da var.

4. Tavuk sote

4. Tavuk sote

işte en yüksek derecedeki bir erkek yemeği spesiyali. Malzemeleri sırasıyla at içine karıştır, oldu sana ziyafet.

5. Ton balıklı salata

5. Ton balıklı salata

Kilosuna özen gösteren erkek bireyin mutfaktaki yardımcısı. Bu yemeğin en meşakkatli tarafı yeşillikleri güzelce yıkamak.

6. Sucuklu yumurta

6. Sucuklu yumurta

Özellikle tatil günlerinde koca bir sahanı kendi başlarına tüketebilenlerin tercihi. Bir erkek sadece sabah değil, gece uyanıp sucuklu yumurta da yapabilir.

7. Tost

7. Tost

Genellikle hiçbir erkek küçük kare tost ekmeğini tercih etmez. Anam babam usulü diyebileceğimiz yarım ekmek arasına evde ne varsa konulup televizyonun karşısında tüketilen bir erkek yemeğidir.

8. Dondurulmuş hazır pizza

8. Dondurulmuş hazır pizza

Bu pizzalar genellikle dörtlü ya da beşli satılır biliyorsunuz. Sebebi de bir erkeğin asla bir tanesiyle doymayacağı için olabilir.

9. Ekmek arası haşlanmış yumurta

9. Ekmek arası haşlanmış yumurta

Asıl adı 'gobit' olan bu yemek sanayilerde seyyar olarak satılmasıyla meşhurdur. Basitliği ve nefisliği sebebiyle evde erkeklerin yaptığı yemekler arasında üst sıralardadır.

10. Izgara et

10. Izgara et

Yine her erkeğin en iyi kendisinin pişirdiğini iddia ettiği bir yemek daha. Kasaptan alınan biftek, bonfile ya da antrikot her erkeğin ızgaralı rüyalarını süsler ve genelde erkekler bu besini az pişmiş olarak tüketmeyi tercih eder.

11. Hazır çorba

11. Hazır çorba

Eğer kaynayana kadar karıştırmaktan üşenmeyen bir erkekse mutlaka 'sulu bi şeyler' yemek isteyince evde hazır çorbasını yapar.

12. Çılbır

12. Çılbır

Kötü gün dostu yumurtayla yapılan bir imdat yemeği. Sarımsağı bol yoğurtla yenilince iki gün evden çıkamayan erkeklerin tercihi.

13. Fırında balık

13. Fırında balık

Mutfakta çok bir şeyler yapıyormuş gibi görünmek için vazgeçilmez bir spesiyal. Balığı da balıkçı ayıkladıysa en fazla eforu patatesleri doğramak için sarf edecek uyanık erkeklerin tercihi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
127
37
24
9
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

Bu konuda mutevazi olmayacam. Yeni nesilde benden iyi yemek yapacak bayan sayisi azdir. Izgara et erkek yemegi diyorsunuz, daha et muhurleme nedir bilmeyen b... Devamını Gör

Ayna Efendi

en iyi aşçılar erkeklerden çıkar zaten

Ayna Efendi

merve çnin cinsellik içermeyen versiyonu, sanki yalnız yaşayan kadınlar sarma sarıp mantı baklava açıyor, bunlar başlangıç seviyesi yemekler bunları geçen er... Devamını Gör

feyk

anlamsiz sekilde seksist bir yazi olmus. yemek yapabilme bulundugun sartlar ve ilgi gostermeyle alakali. yeni nesildeki bayanlar bu konuda cok iyi degil cunk... Devamını Gör

Sigurd

biz de vaktinde bunlarla başladık, sonra işler değişti tabi ^^