Görüş Bildir
Haberler
Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun Ay Burcunun Oğlak Olduğunu Kanıtlayan Özellikleri

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun Ay Burcunun Oğlak Olduğunu Kanıtlayan Özellikleri

Entel Feridun
05.01.2023 - 08:02

Star TV ekranlarının çok sevilen ve sosyal medyada yankı uyandıran dizisi Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun doğum haritasını sizler için inceledik. Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisinin rol arkadaşı Mert Ramazan Demir nedeniyle bittiği iddia edilen Saraçoğlu'nun Ay burcunun Oğlak olduğunu biliyor muydunuz? Gelin, birlikte baskın özelliklerine bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygularını ifade ederken ketumdur.

1. Duygularını ifade ederken ketumdur.
  • Bir süredir Mert Yazıcıoğlu ile ilişki yaşayan Afra Saraçoğlu, Ay burcunun Oğlak olması nedeniyle aşk ilişkilerinde soğuk bir dil kullanıyor olabilir.

  • Ay burcu doğum haritasında duygularımızı ifade eder. Aşkı ve sevgiyi yaşayış biçimimizdir. Oğlak burcu Ay konumunda zararlıdır. Bu nedenle Saraçoğlu ilişkilerinde duygularını ifade etmekte zorlanır.

2. Aşk ilişkilerinde kıskançlık ve kaosu çekebilir.

2. Aşk ilişkilerinde kıskançlık ve kaosu çekebilir.
  • Duygularını açıkça ifade etmekte zorlanan Saraçoğlu, muhtemelen en çok sevdiği kişi ile ilgilenmiyormuş gibi davranan çocuksu bir yapıya sahiptir. Ancak bu çocuksu duygu davranışlara döküldüğünde yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

  • Diğer yandan Oğlak burcu Ay arkadaşlık ve sosyallik konusunda güven arayışındadır. Bu nedenle aşkta ne kadar kırık bir kalbe işaret etse de Ay Oğlak kişisi dostlarına karşı oldukça samimidir.

  • Saraçoğlu'nun son günlerde Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir arasında yaşanan gerginlik ile birlikte gündeme gelmesi de bu duygu durumuna bir örnek olabilir.

3. Hayalleri için savaşmayı göze alır.

3. Hayalleri için savaşmayı göze alır.
  • Saraçoğlu konu iş olunca duygularını da işin içine alır. Onun için kariyer eşittir huzurlu bir yuva demektir. 

  • İyi bir iş başarmak, güzel bir projede yer almak oyunculukta yükselmesine ve adını duyurmasına neden olabilecek her şey onun için çok önemlidir. 

  • Bu uğurda ne fedakarlık yapması gerekirse yapabilir. Geçtiğimiz yıllarda Elele dergisine bir röportaj veren Saraçoğlu'nun şöyle bir sözü var: 'Kimseye muhtaç olmadan, ayaklarımın üzerinde dimdik durabilmenin hayalini kurdum hep!'

4. Zor bir çocukluk geçirmiştir.

4. Zor bir çocukluk geçirmiştir.
  • Ay Oğlak yerleşimi zararlı bir konumda olduğundan ve Ay burcu ev, yuva ve anneyi anlattığından Saraçoğlu'nun çocukluğu pek de toz pembe geçmemiş olabilir. 

  • Küçük yaşta annesine destek olmak için evden ayrılıp çalışmak zorunda kalan Saraçoğlu, tüm zorluklara rağmen tıpkı bir Oğlak burcunun yapabileceği gibi başarıyı tatmıştır.

5. Soğuk bir mizacı vardır.

5. Soğuk bir mizacı vardır.
  • Saraçoğlu'nu en eğlenceli rollerde bile resmiyeti hissettirdiğini düşünebilirsiniz. Ya da verdiği her pozda soğuk bakışlara ve donuk bir tebessüme sahiptir. 

  • Saraçoğlu'nun soğuk duruşunun altında yatan neden Ay Oğlak'tır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güvensizlik bam telidir.

6. Güvensizlik bam telidir.
  • Saraçoğlu bu hayatta en çok güven konusunda sınav vermiştir. Ailesine, arkadaşlarına ve yakın çevresine güvenmek Ay Oğlak burcu için çok zordur.

  • Gardını kaldırdığında yara almaktan çok korkan Saraçoğlu'nun ise en tahammül edemeyeceği şey güvensizlik duygusudur.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Usta

Ben Kova'da olsam ay burcum Oğlak o yüzden gayet insanların mimikleri ile bakışlarından hareketlerinden samimi olup olmadığını anlıyorum, gelecek hayal hedef... Devamını Gör