Görüş Bildir
Haberler
İddialı Tarzı ve Dobra Sözleri ile Gülşen'in Mars Burcunun Aslan Olduğunun 8 Kanıtı

İddialı Tarzı ve Dobra Sözleri ile Gülşen'in Mars Burcunun Aslan Olduğunun 8 Kanıtı

Entel Feridun
31.12.2022 - 12:02

Sahnedeki sözleri nedeniyle cezaevine giren, yılların efsanevi sanatçısı Gülşen'in Mars burcunun Aslan olduğunu biliyor muydunuz? Mars doğum haritasında hayatla mücadele etme becerimizi, savaşçı yönümüzü ve tutkularımızı anlatır. Gülşen'in Mars burcu da olsa olsa Aslan olabilirdi. Güçlü karakteri ve öz güvenli duruşu ile gelin Gülşen'in Mars burcunun kanıtı gibi olan 8 özelliğine bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İşinde çok yetenekli ve başarılı!

1. İşinde çok yetenekli ve başarılı!

Pop müziğinin sevilen ismi Gülşen, üniversite yıllarında barda şarkı söylerken keşfediliyor. Ses yeteneği bir yana dursun, onun çalışkanlığına diyecek laf yok. Mars Aslan burçları tuttuğunu koparan insanlardır. Gülşen de o yıllardan bu yana dişini tırnağına takıp çalışmış ve sahne tozu yutmuştur.

2. Hayalleri ile yaşar...

2. Hayalleri ile yaşar...

Mars Aslan burcunda, yani ateş elementli bir burçtayken, çok tutkuludur. Gülşen'in genç yaşlardan itibaren büyük hayalleri olmuş olabilir. Özellikle şöhret olmak ve ismini dünyaya duyurmak gibi uçsuz bucaksız dilekleri ile yaşamıştır. Neticede bu hayallerini gerçekleştirecek kadar da mücadelecidir.

3. Şarkıları ve özel yaşamı hep gözler önünde!

3. Şarkıları ve özel yaşamı hep gözler önünde!

Ünlü şarkıcı Gülşen'in Mars Aslan yerleşimi Güneş'in yönetiminde bir burç olmasından dolayı ün getirmiştir. Elbette bu şöhret, savaşçı Mars gezegeni nedeniyle zorlu yollardan geçmesine neden olmuş olabilir. Ancak Gülşen'in tanınır bir kimse olabileceği çok eskiden belliymiş. Mars Aslan kişiyi zorluklar karşısında gösterdiği duruş ile ön plana çıkarır. Gülşen'in dobra sözleri nedeniyle cezaevine girmiş olması da buna örnek olabilir.

4. Cesaretlidir.

4. Cesaretlidir.

Gülşen son zamanlarda çok sık sahne kıyafetleri ile gündeme geliyor. Giyimini ve sahne şovunu abartılı bulan kişiler tarafından çok konuşuluyor, çok eleştiriliyor. Ancak onu yolundan kimse döndüremez! Herkes şunu bilmeli: Mars Aslan burcundayken güçlü bir konumdadır ve bu konuma sahip kişiler kuru bir inat uğruna hataya düşmezler. Onlar tavırları ve tarzları ile bir lider olurlar.

5. Kendisi gibi ünlü bir eşi var.

5. Kendisi gibi ünlü bir eşi var.

Gülşen'in Ozan Çolakoğlu ile evli olması da aslında tesadüf değildir. Mars aşk hayatındaki rolümüz ve duygusal meselelere karşı duruşumuz hakkında da ipuçları verebilir. Aslan burçları ün, tanınırlık ve sahne ile ilgili konuları temsil eder. Gülşen'in kendisinin yıldızını parlatan, kendisi gibi sanatçı bir eş seçmesi oldukça normal. Ayrıca Mars Aslan ailenin de, özellikle koca ya da partner aracılığıyla adını duyurmasına işarettir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hep bir numara!

6. Hep bir numara!

'Yurtta Aşk Cihanda Aşk', 'Bi' An Gel', 'Yeni Biri', 'Sözde Ayrılık', 'Yatcaz Kalkcaz Ordayım', 'Kardan Adam', 'İltimas', 'Bangır Bangır' ve 'Bir İhtimal Biliyorum' adlı şarkılarını ezbere biliyoruz, şimdi çalsa tek bir ağızdan söyleriz. Gülşen'in neredeyse tüm şarkıları günlerce Türkiye Resmî Listesi'nde bir numarada kalmıştır.

7. Esprili ve samimi bir yapıdadır.

7. Esprili ve samimi bir yapıdadır.

Gülşen'i hep içimizden biri gibi görmemizin nedenlerinden birisi de Mars Aslan'ın o sıcak enerjisidir. Gülşen, basın mensuplarıyla yaptığı eğlenceli konuşmaları ile sık sık gündeme gelmiştir. Bu örneklerle mizah anlayışının da  çok zekice olduğu söylenebilir.

8. Vazgeçmek kitabında yoktur!

8. Vazgeçmek kitabında yoktur!

Gülşen doğum haritasında yer alan Mars Aslan konumu nedeniyle başına çok iş açabilir. Hayat karşısına zorluklar çıkarabilir ancak bu güçlü konum onun savaşmaktan asla vazgeçmesine izin vermez.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın