Görüş Bildir
Haberler
Yağmur Sarıoğlu'nun 6 Milyon Tl’lik Özel Üretim Arabası Görenleri Hayran Bıraktı!

Yağmur Sarıoğlu'nun 6 Milyon Tl’lik Özel Üretim Arabası Görenleri Hayran Bıraktı!

dila bahar
07.11.2021 - 11:53

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, Etiler'de özel üretim Ferrari aracıyla görüntülendi. Garajında servet yatan Sarıoğlu, aracına binerken tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte adrenalin ve hız tutkunu olan Yağmur Sarıoğlu'nun servet değerindeki aracı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun pilot eşi, üç çocuk annesi Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz akşam Etiler’de bir restoran çıkışında objektiflere yansıdı.

Adrenalin Ve Hız Tutkunu

Adrenalin Ve Hız Tutkunu

Özel üretim olan sarı renkli, Ferrari marka arabasıyla ilk defa görüntülenen 33 yaşındaki ünlü pilot, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adrenalin ve hızı çok seven Yağmur Sarıoğlu Etiler’de yaklaşık altı milyon TL'lik lüks aracına binerken görüntülendi.

Garajında Bir Servet Yatıyor!

Garajında Bir Servet Yatıyor!

Evinin garajında adeta servet yatan Sarıoğlu Ailesi'nde; yeni araçlarının yanı sıra Mercedes GLS 350d marka cip, BMW İ8 marka spor elektrikli araba, Lamborghini Aventador marka lüks araçlar bulunuyor. Yağmur Sarıoğlu’nun garajında ayrıca 2017 model Kawasaki Ninja 250R marka motosiklet ve Porsche Panamera marka bir spor araç da bulunuyor.

Motorsiklet Aşkı...

Motorsiklet Aşkı...

Geçtiğimiz aylarda Yağmur Sarıoğlu ile oğlu Sarp, motosiklet üzerinde tüm önlemleri almıştı. Kasklarını ve dizliklerini takmışlar, özel eldivenlerini giymeyi ihmal etmemişlerdi. Bu anları takipçileriyle paylaşan Yağmur Sarıoğlu, gönderisine; “10 yıl önce bebek arabasında gezdirdiğim Sarp ile şimdi motosiklet turundayım” notunu düşmüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın