Görüş Bildir
Haberler
XO Kitty Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? XO Kitty 2. Sezon Çıkacak mı?

XO Kitty Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? XO Kitty 2. Sezon Çıkacak mı?

XO Kitty, son zamanların en popüler yapımları arasında yer almayı başardı. Güney Kore yapımı romantik komedi dizisi XO Kitty, birçok izleyicinin beğenisini kazandı. Netflix'te 18 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayan dizinin ikinci sezonu ise şimdiden merak edildi. Peki XO Kitty konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? XO Kitty 2. sezonu gelecek mi?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

XO Kitty Konusu Nedir?

XO Kitty Konusu Nedir?

XO Kitty, Kitty Song'un Güney Kore'ye aşkını bulmak üzere gelmesini ve yaşadığı maceraları konu ediniyor. Kitty Song, güzel ve genç bir kızdır ve aşk ile ilgili her şeyi bildiğini düşünen bir gençtir.

Kitty aynı zamanda erkek arkadaşıyla uzak mesafe ilişkisi yaşar. Fakat mesafeler zamanla aralarında problemlere yol açar. Bunu engellemek isteyen Kitty, Güney Kore'de bir okula başvurur! 

Kitty kalbinin sesini dinleyerek dünyanın öteki ucuna gitmiştir. Kitty, zamanla aşk hakkında ne kadar az şey bildiğini ve aşkın göründüğünden çok daha karmaşık olduğunu fark eder...

XO Kitty Oyuncuları Kimlerdir?

XO Kitty Oyuncuları Kimlerdir?
  • Anna Cathcart: Kitty karakteriyle dizinin başrolünü canlandırıyor. Kitty karakteri, deli dolu, neşeli, aşka düşkün ve hayalperest birisi olarak karşımıza çıkıyor. Sevgilisi Dae'nin peşinden Güney Kore'ye gidip türlü maceralara atılıyor. 

  • Choi Min Yeoung: Dae karakteriyle Kitty'nin sevgilisi rolünde. 

  • Anthony Keyvan

  • Gia Kim. 

  • Sang Heon Lee

  • Peter Thurnwald

  • Regan Aliyah

  • Yunjin Kim

  • Michael K Lee

  • Jocelyn Shelfo

XO Kitty Kaç Bölüm?

XO Kitty Kaç Bölüm?

XO Kitty dizisinin şu anda bir sezonu bulunuyor. 1 sezon ise toplam 10 bölümden oluşuyor. Bölümlerin süresi ise 30'ar dakika.

XO Kitty dizinin yönetmen koltuğunda Jennifer Arnold, Jeff Chan, Pamela Romanowsky ve Katina Medina Mora bulunuyor. Dizinin çekimleri ise Güney Kore'nin başkenti Seul'da gerçekleştirildi.

XO Kitty 2. Sezon Çıkacak mı?

XO Kitty 2. Sezon Çıkacak mı?

XO Kitty, yayınlandığı ilk günden birçok izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Popülerliğini korumaya devam eden dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise merak ediliyor.

XO Kitty dizisinin 2.sezonuna dair şu anda net bir bilgi bulunmuyor.

XO Kitty Uyarlama mı?

XO Kitty Uyarlama mı?

XO Kitty, 'To All the Boys I Loved' film serisinden uyarlanan bir dizidir. Bu diziyle birlikte Netflix'de ilk kez orijinal bir filmden uyarlanan dizi çekilmiştir. Filmin ise aynı adlı çok satan kitaptan uyarlandığı bilinmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın