Görüş Bildir
Haberler
Xiaomi Yeni Telefonu Redmi Note 3'ü Tanıttı

Xiaomi Yeni Telefonu Redmi Note 3'ü Tanıttı

Batuhan
24.11.2015 - 16:19

Fiyat performans cihazlarıyla kullanıcıların oldukça ilgisini çeken Xiaomi, yeni akıllı telefonu Redmi Note 3’ü resmi olarak tanıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 3 tıpkı diğer Xiaomi cihazları gibi fiyat performans ürünü olma özelliğini taşıyor.

Cihazın 5.5 inç boyutunda Full HD çözünürlüklü bir ekrana sahip. Cihaz gücünü Media-Tek’in Helio X10 çipsetinden alıyor. Cihaz 2GB bellek 16GB dahili depolama ya da 3GB bellek 32GB dahili depolama kapasitesine sahip iki farklı modelle geliyor. Xiaomi bu cihazında parmak izi okuyucusuna da yer veriyor ve açılış hızı olarak 0.3 saniye gibi oldukça iddialı bir süreyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Cihazda 4000mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor ve batarya ömrüyle de diğer telefonlardan öne çıkmayı başarıyor. Cihaz 8.65mm kalınlığa, 164gram ağırlığa sahip. Cihazın 13MP çözünürlüğünde arka, 5MP çözünürlüğünde ise ön kamerası bulunuyor.

Android 5.1.1 Lollipop üzerinde MIUI 7 işletim sistemiyle çalışan cihaz 140$’lık fiyat etiketiyle yurtdışı pazarında satışa sunulacak. Cihaz teknik özellikleri göze alındığında fiyatına göre oldukça başarılı bir cihaz olarak görünüyor. Xiaomi’nin cihazları ne yazık ki şimdilik ülkemizde satışa sunulmuyor.

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
4
1
1
1
0