Görüş Bildir
Haberler
Xiaomi'nin 5.1 Mm'lik Amiral Gemisi Sızdı

Xiaomi'nin 5.1 Mm'lik Amiral Gemisi Sızdı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi5'in görüntüleri sızdı.

Devamlı olarak büyümeye devam eden Xiaomi , akıllı telefon pazarında zirveye çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak dün yapılan açıklamalarda Xiaomi'nin önceki yıla oranla 2014 'te cihaz satışlarını üçe katladığı belirtilmişti. Bu yıl da benzer bir büyüme hedefleyen firma bu konuda yeni cihazlar üzerinde çalışıyor. Xiaomi'nin bu yıl piyasaya çıkaracağı en iddialı model olması beklenen Xiaomi Mi5 ile ilgili geçtiğimiz haftalarda bazı bilgiler ortaya çıkmıştı .

Bunların ardından şimdi ise Xiaomi Mi5'in tanıtılmasına kısa bir süre kalmışken cihazla ilgili yeni görüntüler sızdırıldı. Yeni gelen fotoğraflarda cihazın süper-ince alüminyum gövdesi gözüküyor. Ayrıca gelen bilgilere göre Xiaomi Mi5 , sadece 5.1mm kalınlığında olacak.

Dünyanın en ince akıllı telefonlarından birisi olacak olan Xiaomi Mi5'te, 5.2 inç veya 5.7 inç büyüklüğünde ekran, 1440 x 2560 piksel çözünürlük, Snapdragon 805 ya da Snapdragon 810 yonga seti, 20 ya da 16 MP arka, 8 MP özçekim kamera gibi özelliklerin yer alması bekleniyor. 

  • Teknokulis ve ShiftDelete

İşte Xiaomi Mi5' in sızdırılan görüntüleri;

İşte Xiaomi Mi5' in sızdırılan görüntüleri;
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0