Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp'ta 'Mavi Tik' Bildirimi Göndermeden Mesajları Okuyun

WhatsApp'ta 'Mavi Tik' Bildirimi Göndermeden Mesajları Okuyun

ATKN
06.11.2014 - 17:46 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 20:05

Hepinizin bildiği gibi popüler mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a 'mavi tık' özelliği çok kısa bir süre gelmişti ve paylaşmıştık.  'Mavi tik' ile ilgili en iyi çözüm, aslında gelen mesajı yanıtlamaktan geçiyor :) Yine de yeni bir mesaj geldiğinde karşı tarafa 'okundu' bildirimi göndermeden mesajları okumanın yolu var.

WhatsApp'tan yeni bir mesaj geldiğinde hem iOS hem de Android'de bildirim merkezinde uyarısını (mesaj önizlemesini) göreceksiniz. Buna tıklamazsanız, okundu bildirimi gitmiyor.

Aşağıdaki iki basit yöntem, muhtemelen bir çoğunuzda aktif. Yine de bilmeyenler için eklemiş olalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kilit ekranı bildirimlerini açın

Kilit ekranı bildirimlerini açın

Ayarlar menüsünde alt kısımda uygulamalar çıkıyor. Bu uygulamalar arasından WhatsApp'ı bulun ve Bildirimler'e girin. Bu bölümden 'Kilitli Ekranda Göster' seçeneğini aktif hale getirin. Hemen ardından alt kısımdan 'Başlıklar' seçeneğini seçin.

Önizlemeyi Göster seçeneğini aktif hale getirin

Önizlemeyi Göster seçeneğini aktif hale getirin

Bu seçeneği aktif hale getirmek için WhatsApp'a girin sağ alttaki Ayarlar'a tıkladıktan sonra Bildirimler'e girin. Alttaki 'Önizlemeyi Göster' seçeneğini aktif hale getirdikten sonra işleminiz tamamlanıyor.

WhatsApp'a yeni gelen 'mavi tik' özelliğiyle ilgili sosyal medyadan ilk tepkileri görmek için buraya tıklamanız yeterli...

Bir başka yöntem

Bir başka yöntem
twitter.com

Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
4
2
2
1
0