Görüş Bildir
Haberler
Whatsapp Mavi Tik Özelliği İçin Yeni Güncelleme Geldi

Whatsapp Mavi Tik Özelliği İçin Yeni Güncelleme Geldi

Teknoloji Haberleri
16.11.2014 - 13:15 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 13:48
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

WhatsApp’ın mavi tik özelliğini artık iptal etmek mümkün.

En popüler mesajlaşma programlarından birisi olan WhatsApp , geçtiğimiz haftalarda çıkarttığı yeni özelliği ile birçok çifti birbirine düşman etmişti.

Gönderilen mesajın okunup okunmadığını, çift mavi tik işareti ile, karşıdaki kullanıcılara gösteren WhatsApp , özellikle birçok erkek kullanıcının hoşuna gitmemiş, opsiyonel bir seçenek olmadığı için de kullanıcıları rahatsız etmişti.

Gizliliğini korumak isteyen kullanıcılara müjde. Beta olarak gelen güncelleme ile birlikte mavi tik özelliğinden kurtulmak mümkün . Şu an için sadece Android platformunda ve yalnızca WhatsApp resmi sitesinden indirilebilen beta sürümü sayesinde, mavi tik özelliğini kapatmak ve mesajların ne zaman okunduğunu göstermemek mümkün oluyor.

Uygulamanın ayarlar seçeneğinde gizlilik ayarları kısmından ulaşabileceğiniz menüye eklenen yeni “Read receipts” seçeneğini iptal ederek son okuma tarihlerini görmeyi engelleyebilirsiniz. Tabi ki bu özellik çift taraflı çalıştığından, siz de karşı tarafın okuma zamanını göremeyeceksiniz.

Kaynak: http://techkafa.com/whatsapp-mavi-tik...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın