Görüş Bildir
Haberler
Vücutlarına Verdikleri Değeri Yüksek Miktarlardaki Sigorta Sözleşmeleriyle Taçlandıran 17 Ünlü

Vücutlarına Verdikleri Değeri Yüksek Miktarlardaki Sigorta Sözleşmeleriyle Taçlandıran 17 Ünlü

Çağla
09.08.2019 - 17:59 Son Güncelleme: 09.08.2019 - 18:43

Göğüs kılını sigortalatmak tam olarak hangi seviye oluyor? 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Keith Richards

17. Keith Richards

Keith Richards'ın net değeri 360 milyon dolar. Efsanevi Rolling Stones müzisyeni, servetini grupta gitaristlik ve yardımcı vokallik yaparak kazandı. Haliyle de, ellerini gelebilecek herhangi bir zarara karşı korumak istedi. CNBC'ye göre, sanatçı ellerini 1,6 milyon dolara sigortalattı.

Sanatçıda kireçlenme mevcut ancak ona göre bu müziğini yapmasına engel olmuyor. The Guardian'a verdiği röportajda şöyle söyledi: 'Kesinlikle hiçbir acı hissetmiyorum... Sanırım bu, gitarım da dahil olmak üzere, bir şeylere vurduğum için oluştu.'

16. Daniel Craig

16. Daniel Craig

Daniel Craig, James Bond karakterini canlandırırken kendini sık sık riske atıyor. Çoğu sahnesi için dublör kullanmadığı için, sahnelerin sonrasında vücudunda yaralar oluşuyor. James Bond rolü, vücudundan birçok şey istediği için ciddi anlamda yaralanma ihtimali de var. O yüzden Craig, tüm vücudunu 9.5 milyon dolara sigortalatmaya karar verdi.

Dublör koordinatörü Gary Powell şunları söyledi: 'Eskiden Pierce'in yaptığından daha çok şey yapıyor. Ve buna da izni var çünkü bunu yapabilecek seviyede. 'Beni görmek için para veriyorsunuz o zaman ben de işimi yaparım.'' diyor. İzleyicinin de bunu bilmesini istiyor.

15. Kate Moss

15. Kate Moss

Kate Moss, neslinin en ünlü modellerinden biri. Reklam kampanyalarında ve podyumlarda inanılmaz birisi. Ancak, vücudunda özellikle beğenilen bir kısım var: elleri.

Ellerinin değerini açıklamasa da, onları sigortalatma isteğinin nedenini açıladı: 'Sigortalattım çünkü ellerim kariyerimin bir parçası ve onlarla da tanınıyorum. O yüzden her ihtimale karşı onları mükemmel bir şekilde korumalıyım. Parmağımı veya bileğimi kıracak olursam, uzun süre çalışamam.' Sigortanın miktarı ise bilinmiyor.

14. Holly Maddison

14. Holly Maddison

Playboy yıldızı Holly Madison 2011 yılında Las Vegas'taki Peepshow isimli gösterisinden önce memelerini 1 milyon dolara sigortalattığını belirtti.

'İnsanların vücutlarının belli parçalarını sigorlattıklarını duyunca ben de 'Neden olmasın?' dedim. Memelerime bir şey olsa büyük ihtimalle birkaç ay çalışamaz ve milyon dolarlardan olurum. Bunun mal varlıklarımı koruyacağını düşündüm.' dedi.

13. Troy Polamalu

13. Troy Polamalu

Eski NFL yıldızı Troy Polamalu uzun siyah saçları ile tanınıyor. 2010 yılında,  Head & Shoulders ile birlikte çalışan Polamalu şampuan şirketi sayesinde saçlarını 1 milyon dolara sigortalattı.

Polamalu emekli oldu ve Amerikan Futbolu İttifakı oyuncu ilişkiler başkanlığını yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Heidi Klum

12. Heidi Klum

Heidi Klum'un meşhur uzun bacakları, yıllar boyu Victoria's Secret ve farklı birçok podyumlarda yerini aldı ve belirtilenlere göre bu bacaklar artık sigortalanmış durumda. Extra'ya açıklama yapan Klum, bacaklarının 2 milyon dolara sigortalandığını belirtti.

'Ben kendim kişisel olarak yaptırmadım, bir müşterim yaptırdı.' dedi ve aslında bacaklarının farklı değerlerde sigortalandığını söyledi.

'Londra'daydım ve bacaklarımı kontrol ettirmek için bir yere gittim. Orada, sol bacağımda bir yara izi olduğunu görünce, sağ bacağım kadar değer biçilemeyeceği söylendi.'

11. Kylie Minogue

11. Kylie Minogue

Kylie Minogue da, “Spinning Around” klibinde öne çıkan poposunu 3.4 milyon dolara sigortalatmış.

10. Dolly Parton

10. Dolly Parton

HuffPost ve People gibi kaynakların Parton'ın 40D'lik göğüslerinin her birini yarım milyon dolara sigortalattığını söylemesine rağmen, Dolly'nin göğüslerini toplamda 4.9 milyon dolara sigortalattığı da söyleniyor. Kendisi şaka yollu şunları söylemişti: 'Böyle ucuz görünmek için çok para harcanıyor!'

9. Tom Jones

9. Tom Jones

Bu sefer göreceğimiz sigortalatma ise bir hayli farklı. Söylenenlere göre, ünlü müzisyen Tom Jones göğüs kıllarını sigortalattı. Dublin temelli haber programı Newstalk'a göre, bu haber 2004 yılında beri sık sık karşımıza çıkıyor. Jones bu durumu inkar etmiş ancak Bridle Sigorta'da çalışan Paul Alan Walls, 2015 yılında yayınladığı makalede, bunun gerçek olduğunu ve değerinin ise 7 milyon dolar olduğunu belirtti.

8. America Ferrara

8. America Ferrara

2007 yılında America Ferrara, kariyerinin zirvesindeydi. Ugly Betty'de ana karakteri canlandırdı ve Aquafresh White isimli markayla bir sözleşme imzaladı. Şirket de, Ferrara'nın gülüşünü sigortalatmaya karar verdi ve Ferrara, değerinin 10 milyon dolar olduğunu öğrendi. Televizyonda sadece tel takan bir karakter olduğunu düşündüğümüzde oldukça yüksek bir miktar gerçekten.

Şirketin internet sitesinde şunları söyledi: 'Gülüşümün 10 milyon dolara sigortalanması onur verici. Böyle bir şeyin olabileceğini hiç hayal edemezdim. Korumak için elimden geleni yapacağım.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Fernando Alonso

7. Fernando Alonso

İki kez Formula 1 şampiyonluğu elde eden Fernando Alonso da çılgın miktarlarda vücuduna sigorta yaptıran isimlerden biri. CNN'e göre, Alonso 2010 yılında kariyerinin zirvesindeyken, Londra temelli Santander, Alonso'nun baş parmaklarına 13.3 milyon dolara sigorta yaptırdı.  Alonso aynı zamanda diğer motor sporlarıyla da ilgileniyor ve sadece 2018 yılında bu sayede 33 milyon dolar kazandı. Ve Forbes'a göre, bu da onu dünyada en çok para kazanan atletlerden biri yapıyor.

6. Jennifer Lopez

6. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez'in vücudunun en meşhur yeri neresi? Bu sorunun cevabı oldukça açık. Jennifer Lopez de bu yüzden poposunu ve bacaklarını sigortalatmaya karar vermiş. People Dergisi'ne göre, toplam değerleri 27 milyon dolar ancak bazı kaynaklar 300 milyon dolar olduğunu söylüyor.

Şarkıcı vücuduyla gurur duyuyor. Zaten röportajlarında da, ailesinin onu bu konuda övdüğünü dile getirmişti: 'Benim ailemde, kıvrımlar daima övülür ve kültürümüzün bir parçasıdır. 'Jennifer'ın büyük bir poposu var ve bu iyi bir şey.' denir.'

5. Julia Roberts

5. Julia Roberts

Julia Roberts, Hollywood'daki en güzel gülümsemelerden birine sahip. Hatta bazıları gülüşünü paha biçilemez olarak tanımlasa da aslında değeri 30 milyon dolar. Oyuncu bunu doğrulamasa da, birçok kaynak Roberts'ın gülüşünü sigortalattığını söylüyor.

Gülüşü, ekranların ve reklam kampanyalarının en öne çıkan özelliklerinden biri oldu. Ancak, Homecoming isimli dizisinde oyuncunun yüzü pek de gülmüyor. Buradaki amaç, gerilim dolu dizideki gizemli atmosferi koruyabilmek. Büyük ihtimalle seyirci Roberts'ı ilk defa böyle ciddi bir rolde görüyor.

4. Taylor Swift

4. Taylor Swift

Taylor Swift, sesi ve uzun bacaklarıyla ünlü bir isim ve bunun farkında. Bu yüzden de bacaklarını sigortalatmaya karar verdi ve şirketin ona değerinin bir milyon dolar olduğunu söylemesini bekliyordu ancak şirket ona 40 milyon dolar olduğunu söylemiş. Yakın arkadaşlarına göre, bacaklarının değerinin 40 milyon dolar olması, Taylor'ı şoka uğratmış.

3. Adam Lambert

3. Adam Lambert

Adam Lambert 2009 yılında American Idol'ı kazandığından beri sahne ışıklarından hiç ayrılmadı. Lambert aynı zamanda reality şovlarından da yüksek miktarlarda para kazanan sanatçılarından birisi. Sesinin değerini de bildiği için 48 milyon dolara sigortalattı. Bu, Bruce Springsteen'in sigorta fiyatından daha fazla. Springsteen'in sesi, 6 milyon dolar değerindeydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Cristiano Ronaldo

2. Cristiano Ronaldo

Portekizli yıldız şu sıralar dünyadaki en iyi futbolcu olarak biliniyor ve hatta bazı uzmanlar Şampiyonlar Ligi tarihindeki en iyi oyuncu olarak tanımlıyor Ronaldo'yu. Bu yüzden bacaklarını sigortalatma fikri de oldukça mantıklı. Time Dergisi'ne göre, bacaklarını 144 milyon dolara sigortalatmış.

Bir atlet olarak, Ronaldo vücuduna iyi bakıyor ve idman yapmayı da günlük rutinin bir parçası haline getirmiş durumda. Business Insider'a şunları söyledi: 'İdman sırasında sahada birkaç tur atıyoruz, esniyoruz ve kardiyo yapıyoruz. Siz de mutlaka idmanınız sırasında buna benzer şeyler yapın, spor salonuna gitmek veya koşu bandında koşmak bundan farklı değildir.'

1. Mariah Carey

1. Mariah Carey

Mariah Carey'nin bir diva olduğunu söylememiz gerek. Hero'yu söyleyen şarkıcı, savurgan hayat tarzı ve büyük ihtimalle dünya üzerindeki en pahalı bacaklara sahip olmak ile nam salmış durumda. 2005 yılında, Gillette'le bir sözleşme imzaladı ve bacaklarını 1 milyar dolara sigortalattı. Bu da onu, listedeki en değerli vücut parçasına sahip olan isim olarak öne çıkarıyor.

Mariah, aynı zamanda, beş oktavlık sesiyle para kazanıyor ve sesi gerçekten dünya üzerindeki en güçlü seslerden biri. 2016 yılında, sesini 70 milyon dolara sigortalattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
40
8
8
8
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgiliçe

Arap yağı bulunca nerelerine sürüyordu :)

Pasif Kullanıcı

bişey olursa bilirkişi kullanıcı hatası derse ne olacak....ya bir gün iyi bir mağazadan kemer aldım neyse bir müddet kullandım kemer dağıldı iki katmış ayrıl... Devamını Gör

Nurlan Elizade

Elemanı geçtim ben bile güldüm.

nina K.

Mariah...idollll ikooonn assskkkk💎💎😌😌😌🌸🌸