Görüş Bildir
Haberler
VFŞL 2021 Kış Mevsimi 8. Hafta 1.Gün Maçları

VFŞL 2021 Kış Mevsimi 8. Hafta 1.Gün Maçları

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 kış mevsimi sekizinci hafta birinci gün mücadelerini geride bıraktık. Oynanan mücadeleleri sizler için özetledik. Sekizinci hafta birinci gün mücadelerinde acaba Galatasaray - Beşiktaş derbisinde gülen taraf kim oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Team Aurora vs Nasr Esports

Team Aurora vs Nasr Esports

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

KTSR - Renekton vs Last - Fiora

Anduril - Hecarim vs Kituruken - Udyr

Fleck - Orianna vs Giyuu - Azir

Rhioni - Xayah vs Focus - Aphelios

Dellal - Nautilus vs Japone - Thresh

Ligin en dibinde bulunan Team Aurora ile ligin üst sıralarına oynayan Nasr Esports karşılaştı. Oyun başında alt koridor çalısında pusan Nasr Esports, Dellal skorunu alarak ilk kanı almayı başardı. Üst koridorda KTSR 1v1'de Last skorunu almayı başardı. Oyunun devamında üst koridor etrafında çıkan savaşlarda Team Aurora avantaj elde etmeyi başardı. Üst koridorda ve orta koridorda kule altı deneyen Team Aurora istediğini başaramadı. Bu kule altı denemeleri sonucunda Nasr üstünlüğü eline almayı başardı.Orta koridorda yaptığı savaşta katliam yapan Nasr oyunu kazanmayı bildi. Maçın MVP'si 5-1-10'luk Udyr performansıyla Kituruken oldu.

5 Ronin vs Dark Passage

5 Ronin vs Dark Passage

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Skewer - Sion vs FabFabulous - Gragas

BroCColi - Udyr vs Typhoon - Reksai

Umut - Syndra vs Kofte - Galio

Andariel - Tristana vs Coldraa - Kaisa

Brolia - Nautilus vs Pbd - Leona

İlk ejderi alan taraf Dark Passage olurken ilk kanı ise BroCColi 5 Ronin adına almayı başardı.  İkinci alamette 5 Ronin hem iki skor hemde alameti aldı. Üçüncü ejderde savaşan 5 Ronin savaşı ve ejderi kazandı. Orta koridorda tristanayı yakalayan Dark Passage savaşı kazanarak dörtüncü ejderi aldı. Baronda rakibini yemleyen Dark Passage savaşı kazanarak momentumu eline geçirdi. Dark Passage beşinci ejderde savaşı kazanarak alev ruhunu ele geçirmeyi başardı. Orta koridorda Brolia ve Umutu yakalayan Dark Passage baronu alarak maçı kazandı. Maçın MVP'si 3-0-13'lük Gragas performansıyla FabFabulous oldu.

1907 Fenerbahçe vs Galakticos

1907 Fenerbahçe vs Galakticos

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı; 

Oncan - Gragas vs pr1me - Gnar

Elramir - Udyr vs roulette - Hecarim

stillnumb - Yone vs Blake - Azir

Neramin - Kaisa vs Jeyrus - Tristana

Sparz - Leona vs Shawi Katami - Braum

Orta koridorda olan savaşta Jeyrus üç skor almayı başardı. İkinci ejderde Fenerbahçe ejderi alsa da Sparz ve Elramir Galakticos tarafından katledildi. Orta koridorda Oncan'ın Jeyrusu yakalamasıyla başlayan savaşta Fenerbahçe iki skoru ve üçüncü ejderi aldı. Üst koridorda Blake'i yakalamaya çalışan fenerbahçe 4v1 pozisyonda bir skor çıkarmayı başardı. O sırada Galakticos'un kalan üyeleri orta koridorda inhibitörü açtı. Baronu alan Galakticos orta koridordan oyunu bitirmeyide başardı.Maçın MVP'si 6-2-7'lik Tristana performansıyla Jeyrus oldu.

Beşiktaş Esports vs Galatasaray Espor

Beşiktaş Esports vs Galatasaray Espor

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı.

Juuzou - Aatrox vs Luana - Renekton

Robin - Skarner vs Mojito - Hecarim

WaenA - Orianna vs Bolulu - Zoe

Alive - Xayah vs Ruvelius - Tristana

Mocha - Thresh vs Zergsting - Blitzcrank

Galatasaray'da Padden yerine gelen Ruvelius ilk maçına Beşiktaş derbisiyle çıktı. Orta koridorda bolulu ile mojito ikilisi WaenA'yı yakalayarak ilk kanı almayı başardı. Alt koridorda 2v2 yapılan savaşta Ruvelius, Alive'ı düşürmeyi başardı. İlk ejderi alan Beşiktaş olsa da Mocha'yı kaybettiler. Alt koridorda Luana'ya dört kişilik baskın ile düşüren Beşiktaş'a, Galatasaray üst koridorda ilk kuleyi alarak karşılık verdi. Beşiktaş alt ormanında gerçekleşen savaşta Galatasaray üç skor alarak üstünlüğünü arttırdı. Dördüncü ejderde Juuozu'yu yakalayan Galatasarayi Juuouzu dışında bütün Beşiktaş üyelerini düşürmeyi başararak dördüncü ejderi ve baronu almayı başardı. Baronun ardından Beşiktaş, Bolulu ve Zergsting'i düşürdü. Beşinci ejderde katliam yapan Galatasaray, okyanus ruhu ve baronu aldı. Nexus kuleleri altında yaptığı savaşı kazanan Galatasaray oyunu kazanmayı başardı. Maçın MVP'si 3-1-13'lük Hecarim performansıyla Mojito oldu.

fastPay Wildcats vs Papara SuperMassive

fastPay Wildcats vs Papara SuperMassive

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı.

StarScreen - Shen vs Ragner - Urgot

Ferret - Hecarim vs Kireas - Graves

Serin - Seraphine vs Ksaez - Orianna

HolyPhoenix - Tristana vs Kaori - Kaisa

Farfetch - Alistar vs Absolute - Rell

Ligin en üst sırasını ilgilendiren mücadelede Wildcats ile SuperMassive karşılaştı. İlk ejderi alan taraf SuperMassive olurken Wildcats Absolute ve Ragner'i düşürdü. Üst koridorda Kireas'ın baskınıyla Starscreen'i düşürmeyi başaran Wildcats üst koridordan ilk kuleyide aldı. Üst koridorda Ragner'in yakalanmasıyla başlayan sekansta Wildcats 3 skor ve alameti almayı başardı. Dördüncü ejdere başlayan Wildcats'in elinden Kireas ejderi çalmayı başardı. Devamında çıkan savaşta Wildcats dört skor ve baronu aldı. Maçın başından beri önde olan Wildcats maçı kazanmayı başararak liderliğe ortak oldu. Maçın MVP'si 3-0-10'luk Seraphine performansıyla Serin oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Hafta 1.Gün Puan Durumu

8. Hafta 1.Gün Puan Durumu

Günün karşılaşmalarının ardından VFŞL 8. hafta 1. gün sonrasında oluşan puan durumunda, bugün Papara SuperMassive karşısında galibiyete ulaşan fastPay Wildcats liderliğe ortak oldu. Bugün aldıkları galibiyetler ile Nasr Esports ve Galatasaray Espor 3. Sırayı paylaştı. Beşiktaş ile Dark Passage ise 5. sırayı paylaştılar. Bugün aldığı sürpriz mağlubiyet sonrası 7. sıraya düşen 1907 Fenerbahçe play-off yarışında ilk 6 sıraya en yakın takım durumunda. 5 Ronin ve Galakticos ise 5'er galibiyetleri ile 8. sırayı aldı. Team Aurora'nın 0-15'lik performansıyla son sıradaki yeri kesin.

Galatasaray Espor vs Beşiktaş Esports derbisine özel içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın