Görüş Bildir
Haberler
Veysel Sarı 'Truva Atı' Benzetmesine Dava Açtı

Veysel Sarı 'Truva Atı' Benzetmesine Dava Açtı

Fatih
30.04.2015 - 20:35

Veysel Sarı, kendisine 'Truva Atı' benzetmesi yapan Ahmet Çakar hakkında tazminat davası açtı ve suç duyurusunda bulundu.

Kasımpaşalı futbolcu Veysel Sarı, Galatasaray’a 3-2 yenildikleri maçtan sonra kendisi için ‘Truva Atı’ ifadesini kullanan yorumcu Ahmet Çakar hakkında tazminat davası açtı ve suç duyurusunda bulundu.

21 Mart 2015’te Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup ederken, karşılaşmaya damga vuran isim Veysel Sarı olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezon başında Galatasaray’dan lacivert beyazlı kulübe gelen Veysel’in performansı büyük tartışma yaratırken, bu olay Twitter Trend Topics Türkiye listesinde 1 numaraya yükselmişti.

Yorumcu Ahmet Çakar da kaşılaşma sonrası Veysel Sarı hakkında imalı bir tweet atmıştı.

https://twitter.com/ahmetcakar1/status/579372755130441728

Kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili en ufak bir açıklama yapmayan Veysel Sarı, sürpriz bir hamle yaparak, Ahmet Çakar aleyhine tazminat davası açtı.

Sarı’nın avukatı tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“21 Mart 2015 tarihli Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonrasında hem Twitter’da hem de Beyaz Futbol programında yaptığı yorumlarda Veysel Sarı’ya Truva Atı benzetmesi yapan ve şike yaptığı imasına yönelik somut suç isnat eden ifadeler kullanan Ahmet Çakar hakkında 100 bin TL tutarlı tazminat davası açılmış ve Çakar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0