Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Hangi Alkol Çeşidisin?

Verdiğin Cevaplara Göre Hangi Alkol Çeşidisin?

miray soysal
02.09.2022 - 19:02

Üzüm suyu, aslan sütü, arpa suyu... 

Testin sonunda hangi alkol çeşidi olduğunu söylüyoruz😄

O zamann ,Haydi 👇

Küçük bir not: Alkol sağlığa zararlıdır. İçilecekse de keyfinde ve kararında içilmelidir :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Sen genelde neden içersin?

4. "Burada ne içilir beee!" dediğin bir manzarayı seç!

5. Peki, genelde yalnız mı içersin yoksa birileriyle mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, bu ünlülerden hangisiyle rakı masası muhabbeti yapmak isterdin?

7. Testi bitiriyoruz, Aşağıdaki şarkılardan birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Votka

Votka

Votka gibi çok yönlüsün. Özgüvenli bir insan olmanın getirilerine sahipsin, mesela yeni bir ortama girdiğinde oldukça rahatsın. İçinde bulunduğun topluluğu iyi tanırsın. Kendini ifade etmekte hiç zorlanmazsın, etrafındaki insanlarla çok iyi ilişkiler kurarsın.  Monoton olan şeylerden nefret eder, hep değişikliği ve farklılığı savunursun. Seni tanımayan insanlar soğuk göründüğünü söylerler ancak seni tanıdıklarında içindeki renkli kişiliğin farkına varırlar ve tanıdıkça çook severler!

Bira

Bira

Eğlenmeyi seviyorsun belli bu yüzden sen bira gibi bir insansın. Mutlusun, girdiğin her ortama neşeni de beraberinde getirirsin. Espritüelsin, yaşanan her durumdan mutlaka mizahi öğeler çıkarır, bunları arkadaşlarınla paylaşırsın. Bu yüzden insanlar seninle vakit geçirmekten çok keyif alır. Sınırını ve çizgisin bilen birisin ve risk almayı hiç sevmezsin. Her zaman arkadaşlarına arka çıkar, onlarla ilgilenirsin. Hem iyi hem de kötü gün dostusun!

Şarap

Şarap

Romantik bir ruhunun olduğu kesin bu yüzden sen şarap gibi bir insansın. Muhabbetinin derinliği bir başka... Aynı şarabın zevkine içtikçe varılması gibi zamanla koyulaşıyor. Bu yüzdendir ki arkadaşların kendilerini seninle aynı konu üstünde saatlerce konuşurken bulabiliyor. Sahip olduğun pozitif enerji ile etrafına ışık saçıp, girdiğin ortamın havasını olumlu yönde değiştiren bir etkiye sahipsin. Çok farklı kişilikteki insanlarla bile kolaylıkla iletişim kurabilir ve onları istediğin gibi ikna edebilirsin!

Viski

Viski

Fazlasıyla açık sözlü, dürüstsün. Gizli kapaklı yapılan işlerden nefret edersin. Yapmacık hareketlere tahammülün yoktur. İnsanların arkalarından konuşmaz, birini sevmiyorsan samimi davranmazsın. Yani aynı viskinin tadı gibi sert ve netsin.  Her zaman, daha rahat davranabildiğin ortamlardan keyif alırsın çünkü çoğu zaman sakinlik ve huzurdan yanasın. Hayata geniş bir açıdan bakmayı seversin bu yüzden düşüncelerin de hayatın kadar parlak🤩

Rakı

Rakı

Sohbetin, neşenin ve kahkahanın eksik olmadığı yerine göre bazen de sadece susulan o masa, dostlar sofrası... Senin karakterinle özdeşleşen içki rakı; çünkü sen hayattan keyif almasını çok iyi biliyorsun. Kendine sorulan bir konuda fikrini net, dürüstçe, saklamadan fakat tartarak söyleyen bir insansın. Bu yüzden çevrendekiler hep senden görüş almak ister. Fazlasıyla güvenilirsin, insanlar için her zaman yerin bambaşka, apayrı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
33
21
13
11
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın