Görüş Bildir
Haberler
Vazgeçtiğin İnsanlara Göre İlişkini Masaya Yatırıyoruz!

etiket Vazgeçtiğin İnsanlara Göre İlişkini Masaya Yatırıyoruz!

Aburoski
04.07.2019 - 14:56

Seni çok zorlayacak 10 soruyla karşındayız. Senden hayatındaki bazı insanlardan vazgeçemeni istedik. Sorulara cevap verdikten sonra da ilişkinle ilgili bazı şeyler söyleyeceğiz. İyi eğlenceler...😇

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

1. Ailecek bir trafik kazası geçirdiniz ve bu kaza sonucunda annen ve eşin konuşma yetisini kaybetti. Sadece birinin tedavisini karşılayacak maddi güce sahipsin. Hangisini seçerdin?

2. Artık hiçbir hayvan ölmeyecek fakat sevgilin ya da kuzenin bir ayıya dönüşecek. Hangisini seçerdin?

3. Dünyadaki kötülük son bulacak fakat eşinin ya da kardeşinin hayatı sona erecek. Bu kişi hangisi olurdu?

4. Dünyadaki tüm yeteneklere sahip olacaksın fakat çocuğun ya baban bir daha asla göremeyecek. Bu kişi hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. İstediğin ünlüyle evlenme hakkın olacak fakat yakın arkadaşın ya da kardeşin bir daha seks yapamayacak. Hangisini seçerdin?

6. Teyzen ve halan uçurumun en uç noktasında asılı bir şekilde duruyor. Sadece birini kurtarma hakkın var. Hangisini kurtarırdın?

7. Bundan sonra hiç işe gitmeyeceksin ama dayın ya da amcan ölene kadar çalışmak zorunda kalacak. Hangisini seçerdin?

8. Bundan 500 yıl sonrasına ışınlanacaksın fakat eşini ya da çocuğunu yanında götürmeyeceksin. Götürmeyeceğin kişi hangisi olurdu?

9. Dünyanın en yakışıklı/güzel insanı olacaksın fakat en yakın arkadaşın ya da kuzenin de aynı zamanda dünyanın en çirkin insanı olacak. Bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak, kendini kötü insanların elinden kurtarmak için çocuğundan mı yoksa annenden mi vazgeçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İstediğin gibi bir ilişki yaşıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen tam olarak istediğin bir ilişkinin içindesin. Birlikte olduğun insan resmen senin ruh ikizin. Onun yanında olmaktan mutluluk duyuyorsun. Birbirinizi tamamlayan, olur olmaz şeyler nedeniyle kalp kırmayan bir çiftsiniz. Siz birbiriniz için yaratılmışsınız! İkiniz de eğlenceli ve hareketlisiniz. Etrafınıza neşe saçıyorsunuz. Kıskanılacak bir ilişkiniz var. Keşke herkes sizin gibi olabilse. 

En önemlisi birbirinizi dinliyor, ne demek istediğini anlayabiliyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar ilişkilerinde saçma sapan problem yaşarken siz bu ilişkinin tadını çıkarıyorsunuz. Böyle de devam eder, hiç korkmayın. Sizin aranızı kimse bozamaz. İçinizdeki o sevgi hiçbir zaman azalmaz. :)

Aranızı bozmaya çalışanlara karşı gözünü dört aç!

Verdiğin cevaplara göre sen ve partnerin deli dolu bir aşk yaşıyorsunuz. Kafanıza ne eserse yapıyorsunuz. Planla değil anı yaşayarak mutlu oluyorsunuz. Gerçekten sizin gibi birbirine aşık insanlar bu kadar eğlenceli bir ilişki yaşayabilir. Bazen zorlanıyorsunuz, yoruluyorsunuz ama bunlar bir ilişkinin tuzu biberi. Size hiçbir şey olmaz. siz birbiriniz için yaratılmışsınız. Etrafınızda sizin ayrılmanızı isteyen kötü niyetli insanlar var. Bu insanlara karşı biraz dikkatli olmalısınız. Sizi tuzağa düşürerek ayrılmanız sebep olabilirler. Gözünüzü dört açın.

Küçük şeyleri büyük sorunlar haline getirmiyorsunuz. Belki de bu sizin mutluluğunuzun formülüdür. Duygusal olarak zaten birbirinize yangınsınız! Fakat bu ilişki size sadece manevi olarak değil, diğer yönlerden de çok iyi geliyor. :)

Sizi farklı kılan özellikleriniz aşık olma sebebiniz!

Verdiğin cevaplara göre sen kıpır kıpır, heyecanlı birisin partnerin ise daha sakin biri. Farklı karakterlerde olsanızda sizi birbirinize geçen bir şey var. Anlaşamadığınızı düşündüğünüz zamanlarda, aslında sizi farklı kılan özelliklerinizin; birbirinize aşık olma sebebiniz olduğunu unutma! Siz böyle güzelsiniz, aynı olsaydınız bu ilişki belki de ilerlemezdi. Bunu aklından çıkarma!

Tüm farklılıklarınıza rağmen birlikte olmayı başardığınıza göre, birbirinizi gerçekten çok istiyorsunuz! Tabi buna uyumlu kimyanızın katkısı da büyük! Biriniz diğerine dünyaya daha büyük bir pencereden bakmayı öğretip ufkunu genişletirken; diğeri de öbürüne daha hırslı bir insan olmayı öğretecek. :)

Monoton bir ilişki yaşıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre ilişkinizin temelinde sevgi ve şefkat var. Birbirinize karşı sevginizin olduğu kadar saygı da söz konusudur. Birbirinize tam anlamıyla güvenerek ilişkinizi yürütüyorsunuz. Ama aranızda o tutkulu aşıklarda yaşanan şehvet yok. Aranızdaki bu duygunun neden olmadığını sen de bilmiyorsun. Fakat bu kötü bir anlam içermiyor. Sonuçta herkesin aşkı yaşama şekli farklıdır. Sizinki biraz daha sakin, olağan ilerliyor. 

Sıradan, monoton bir ilişki yaşadığını belirtmemiz de gerekir. Bu tabii ki de sonsuza kadar sürmeyecek. Yakın zamanda buna bir çare bulmaya çalışacaksınız. Belki ileride olumlu anlamda değişiklikler olabilir. Bu sonuç canını sıkmasın yani. O seni çok seviyor, sen de onu seviyorsun ama sadece bu ilişkiye biraz heyecan katmanız gerekiyor. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
551
244
89
86
56
46
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hamza_babur47

Ne salakça sorular bunlar böyle

Tuba Yıldırım

sorular kolaydı zira akrabalarımın büyük çoğunluğunu gerçekten hiiçç sevmiyorum.

Gizem

ahiret soruları gibi mübarek arada kaldım çözmüyorum lan