Görüş Bildir
Haberler
Vargas Niye Oynamıyor? Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kadrosunda Vargas Neden Yok?

Vargas Niye Oynamıyor? Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kadrosunda Vargas Neden Yok?

Bahadır
30.06.2023 - 10:30

Voleybol Milletler Ligi'nin üçüncü haftasında Filenin Sultanları, Japonya ve ev sahibi Tayland ile karşı karşıya geldi. Milliler, Japonya'ya mağlup olurken Tayland'ı rahat geçti. Bu galibiyetle çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Milli Takım kadrosunda Vargas'ın neden olmadığı dikkatleri çekti. Peki Vargas neden yok, niye oynamıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çeyrek finale yükseldik

Çeyrek finale yükseldik

Milli takım, rakibini 25-15, 25-15 ve 25-20'lik setlerle 3-0 yenerek 10. maçında 7. galibiyetini aldı.

10 maçın sonunda, 23 puanla ligde üçüncü sıraya yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, grup maçlarının bitimine iki maç kala FIVB Voleybol Milletler Ligi Final Etabı'na katılmayı garantiledi. Bu etapta ilk 8 takım yarışacak. Final etabı, 12-16 Temmuz tarihleri arasında ABD'nin Teksas eyaletindeki Arlington şehrinde düzenlenecek.

Türkiye, 2018'de başlayan Milletler Ligi organizasyonunda ilk yıl ikincilik, 2019 ve 2022'de dördüncülük, 2021'de ise üçüncülük elde etmişti.

Vargas niye oynamıyor?

Vargas niye oynamıyor?

Antrenör Santarelli, üçüncü hafta kadrosunda Simge Aköz ve Melissa Vargas'a yer vermedi. Bu ikili dinlendirilmek amacıyla kadrodan çıkarıldı. Simge ve Vargas'ın çeyrek finallerde sahada olması bekleniyor.

Filenin Sultanları'nın kalan maçları

Filenin Sultanları'nın kalan maçları

Gruptan çıkmayı başaran Milliler, haftanın son iki maçında Brezilya ve Hırvatistan ile karşılaşacak. Brezilya maçı, bugün saat 16.30'da Hırvatistan maçı ise Pazar günü sabah saat 9'da başlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
5
4
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın