Görüş Bildir
Haberler
Van'da Peş Peşe Korkutan Depremler! Van'da Deprem mi Oldu? 20 Ekim Çarşamba AFAD ve Kandilli Deprem Listesi...

Van'da Peş Peşe Korkutan Depremler! Van'da Deprem mi Oldu? 20 Ekim Çarşamba AFAD ve Kandilli Deprem Listesi...

Son dakika haberine göre, Van ve ilçeleri, merkez üssü Tuşba ilçesinde 6 dakika arayla meydana gelen 3.8 ve 4.1 büyüklüğündeki depremle sallandı. Kısa süreli endişe yaratan depremler, ilk belirlemelere göre yıkıma yol açmadı. Türkiye’nin dört bir yanında aktif fay hatları bulunması sebebiyle vatandaşlar deprem haberlerine yoğun ilgi gösteriyor. ‘Son deprem nerede oldu’ ve ‘deprem mi oldu’ sorularına cevap aranıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın yayınladığı son depremler sayfası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 17.59'da merkez üssü Van'ın Tuşba ilçesinde 3.8 büyüklüğünde Deprem kaydedildi. Zeminden 7 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Van merkez ve ilçelerinden de hissedildi. Bu depremden 6 dakika sonra saat 18.05'te yine Tuşba merkezli 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7.02 kilometre olarak açıklandı.

20 Ekim Afad ve Kandilli Son Depremler

20 Ekim Afad ve Kandilli Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın