Görüş Bildir
Haberler
Van'da 38 Günlük Bebekte Cinsel İstismar Bulgusu: Bebek Hayatını Kaybetti, Anne ve 2 Kişi Tutuklandı...

etiket Van'da 38 Günlük Bebekte Cinsel İstismar Bulgusu: Bebek Hayatını Kaybetti, Anne ve 2 Kişi Tutuklandı...

Ulaş
30.01.2017 - 19:25 Son Güncelleme: 31.01.2017 - 13:59

Ne yazık ki ülkemizde, şiddet, taciz ve istismar haberlerinin sonu gelmiyor. Van'da rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan 38 günlük bebeğin, yapılan tetkikler sonucunda cinsel istismara maruz kaldığı tespit edildi. Yoğun bakımda tedaviye alınan bebek yapılan müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Elim hadisenin ardından, gözaltına alınan bebeğin annesi ve iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haberin kamuoyu tarafından duyulmasının ardından Twitter kullanıcıları #VanPedofili hashtag'iyle tepkilerini ve endişelerini dile getirdi. 

Van'da 26 Ocak'ta 38 günlük bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı tespit edilmiş, yoğun bakıma alınan bebek yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından emniyet birimleri soruşturma başlatmış, yapılan soruşturmalar sonucu anne P.T. ve onunla birlikte hastaneye gelen F.A ile Y.G gözaltına alınmıştı.

Doğan Haber Ajansı'nın az önce aktardığı bilgilere göre; gözaltına alınan 3 kişi bugün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Van Valiliği 'Çocuğun cinsel istismarı ve kasten öldürme olayı' başlığıyla yazılı açıklama yaptı

Van Valiliği 'Çocuğun cinsel istismarı ve kasten öldürme olayı' başlığıyla yazılı açıklama yaptı

'İlimizde İpekyolu ilçesinde bir özel hastaneye 26.01.2017 günü 13.00 sıralarında tedavi amacıyla annesi P.T. ile F.A. ve Y.G. isimli erkek şahıslar tarafından götürülen 38 günlük erkek bebeğin yapılan muayenesinde; kafatasında kırık, vücudunun değişik yerlerinde ısırık, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularının bulunduğu, bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tedaviye alındığı bilgilerinin İl Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından tahkikat başlatılmıştır.

        Olayla ilgili olarak bahsi geçen şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlar, tahkikat devam ederken tedavi altında bulunan bebek 27.01.2017 günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

        Yakalanarak haklarında işlem yapılan şüpheliler düzenlenen tahkikat evrakı ile 30.01.2017 günü Van Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir.'

'Türkiye'de her 4 saatte bir çocuk cinsel istismara maruz kalıyor'

'Türkiye'de her 4 saatte bir çocuk cinsel istismara maruz kalıyor'

Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği Genel Başkanı Canan Arıtman geçtiğimiz ay katıldığı panelde, her 4 saatte bir çocuğun cinsel istismara maruz kaldığını belirterek, ülkemizin çocuk cinsel istismarında dünya sıralamasında 3'üncü sırada yer aldığını söylemişti.

Sosyal medyadan #VanPedofili hashtag'i ile tepki yükseldi: 'İnsanlık tükenme çağında'

Sosyal medyadan #VanPedofili hashtag'i ile tepki yükseldi: 'İnsanlık tükenme çağında'

Haber Ekşi Sözlük'te de gündem: 'Ne kadar sürecek bu kadar caninin normalleşmesi?'

Haber Ekşi Sözlük'te de gündem: 'Ne kadar sürecek bu kadar caninin normalleşmesi?'
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdoğan Kızgın

Dindar kesim bu tür olaylar da neden sessiz neden ? Neden etrafta hiç göt kılı görmüyorum,çocuk gelinlere izin verdikleri icin mi yoksa subyanciligi nor... Devamını Gör

clearskies

Çünkü onlara daha vahiy gelmedi.. Ne yapacaklarını bilemiyorlar.. 😟😟😟😟

Dawkins06

6 yaşındaki kız çocuğunu yanına alıp 9 yaşında nikahlarsan , bu vb kişilerin de peşinden gidersen Pedofili kaçınılmazdır. Eğri oturup doğru konuşalım. Ateist... Devamını Gör

Dawkins06

Suudi İmamının videosu var bu konuda. Peygamberinizin 6 yaşında Aişeyi yanına aldığı 9 yaşında da evlendiği.. Aksini iddia ediyorsan bana bir kaynak göster. ... Devamını Gör

blackbrain.

15 yaşında tecavüze uğrayarak bebek sahibi olan 'çocuk anne' ve 38 günlükken tecavüze uğrayan yavrusu...